Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen téligumit ajánlanátok...

Heon kérdése:

Milyen téligumit ajánlanátok vadi új sedan J astrára?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Most 205/60 R16 van rajta

Ha megrendelem akkor úgy vigyem el egyből gumishoz vagy vétel előtt kérdezzek rá nála is azért hogy mit ajánl ?

Előre is köszönöm a segítséget!!

2018. okt. 2. 16:51
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha megrendelted és nálad van, akkor elviszed hozzá felszereltetni és nem kell tőle megkérdezni mit ajánl, mert úgyis azt fogja javasolni, amiből neki haszna származik...

Hogy milyen márkájú téli gumit akarsz használni, az függ attól is mekkora lesz a futásteljesítmény, mennyi pénzt akarsz rászánni?

Ezek már adnak minőséget:

Pirelli

Goodyear

Dunlop

Brigdestone

Michelin

Continental

Faklken

Yokohama

Toyo

2018. okt. 2. 17:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen

Barum ? Azt is jónak ítélik

Ugyan ez a méret nem lesz baj ?

2018. okt. 2. 17:42
 3/9 anonim ***** válasza:
J Astrára tudtommal kisebb (15") kerék rá sem megy az első féknyereg miatt. A 16-os tökéletesen jó télinek is.
2018. okt. 2. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly a céges Meganeomon barum Téli gumik voltak, és sok mindent tudnék rá mondani csak azt nem hogy jó volt. Nekem Golfom van súlyban és méretben a két kocsi nagyon hasonló, csak az enyémen Conti télik voltak. Ugyanazon útviszonyok között, és ugyanazon útszakaszon ahol a Megane 70 nél keresztbe csúszott, a Golfal 90-100 mentem minden probléma nélkül.
2018. okt. 2. 18:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Én a Hankook-ot még felvenném a listára.
2018. okt. 2. 18:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Azt mi jelezheti ,hogy nyomásmérős?

Mert olyat egyik oldalon sem látok sajnos feltüntetve.

2018. okt. 2. 21:18
 7/9 anonim ***** válasza:

azt külön meg kell venni (gondolom felnire szerelt téligumit veszel).

a TMPS szenzor ára kerekenként 15 ropi, vagy valami hasonló

2018. okt. 2. 21:36
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem mindegyik TPMS szenzoros a nyomásmérősek közül sem (sajnos a J Astrát nem tudom), mert van, ahol az ABS jeladó segítségével állapítja meg a nyomásvesztést.

Az ilyen indirekt módon működőkhöz nem kell TPMS szenzor. Egyébként valóban nem olcsó, bár Ford gyári 8000, de más típusokhoz meg a már említett 15000 áll közelebb a valósághoz (még utángyártottból is)

2018. okt. 3. 06:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Renaulthoz 4000 körűl van darabja
2018. okt. 4. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!