Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok arról ha valaki...

Mit gondoltok arról ha valaki nagyon gyorsan vezet?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk 100 helyett 180-200 km/h is megy. Ezek a sofőrök mind csak éretlen, felelőtlen kölykök, akiknek fogalmuk sincs róla, hogy mit is csinálnak vagy van köztük rutinos, tapasztalt sofőr is?

Mert azért nem mindegy. Bármilyen veszélyes is, ha már választani kell inkább ülök be egy ralibajnokságban vezető pilóta mellé mintsem egy 20 éves, elsőéves sofőr mellé aki a megengedettnél sokkal gyorsabban vezet.

Ha meghalljátok, hogy ő mondjuk ez vagy az, akkor máris hajlamosak vagytok legyinteni és azt mondani, hogy neki el lehet nézni mert tudja mit csinál?

2018. okt. 14. 21:47
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

20.

Nézd, én nagyon jól ismerem a román utakat, igaz vagy tíz éve nem voltam, de előtte keresztben hosszában bejártam az országot. Nem mondom, hogy én nem megyek 160 - at soha főúton, előzéskor hamar beleszaladok, de azért az már sok. Főleg ott kint, láttam pár ronda dolgot Romániában régebben.

Én inkább az autópályákon lennék kicsit engedékenyebb, ott a német példa is és működik.

2018. okt. 15. 17:12
 22/26 K Laci ***** válasza:
100%

Hali. Ha valaki gyorsan hajt, nem feltétlenül lehet mondani, hogy veszélyes, csak azért veszély forrás mert nem csak ő közlekedik hanem mások is. Ezért megfontolandó mennyivel megy az ember ha másnak nem akar kárt csinálni, sőt maga is túl akarja élni. Mert legtöbbször nem a gyorshajtásból van probléma, hanem sok figyelmetlen legyen gyors vagy lassú személyekből, pld... gyalogos körültekintés nélkül lelép, vagy sofőr eléd vág tükör vagy máshogyan figyelés nélkül, vagy hibás előzésnél szembejövő sofőr nem lassítása. Vagy hátad mögötti olyan sofőr aki úgy gondolja övé az autóút, vagy pálya. Egyik fél se gondol bele erőszakos magatartásával valamelyik belehalhat akár még maga is.

Mellékesen megfogalmazva:

Itt sajnos Magyarországon jó édes anyját ismerik, gázt, és a dudát. Utazva néhány más országokban ismerik, vad barom menj ha menni akarsz kerülj ki azt rohanj, lassan megy kormány index azt jó van, ki akar jönni gyere, hibáztál fék és mennek tovább. Ezzel a hozzáállással sok baleset és halál elkerülhető lenne.

2018. nov. 4. 20:09
 23/26 A kérdező kommentje:

Nagyrészt lehet szerencse is kell hozzá, bár a sofőr is sokat alakít a körülményeken.

Van olyan ismerősöm is, aki nyugodtan vezetett mégis megölt egy embert a kocsijában, egy másik utas pedig súlyosan sérült azzal, hogy elaludt és nekiment egy fának, míg ismerek olyat is aki rendszeresen száguldozik főutakon, de eddig még csak egy gyorshajtási bírságot sem kapott.

2018. nov. 9. 12:10
 24/26 anonim ***** válasza:
Hogy egy agresszív barom, az ilyeneknek szoktam kívánni, hogy csattanj paraszt.
2018. nov. 9. 12:29
 25/26 anonim ***** válasza:
az emberek nagy része idióta, 90-nél én 96-97 körül megyek és mindig előznek mintha lassan mennék. ma pl egyirányú út jobbról jön egy böszme és szembe akar fordulni a forgalommal csak azért nem fordult ki mert látta hogy sokan jönnek fel se tűnik a herének hogy 1 autó fér el valamilyen oknál fogva
2018. nov. 9. 19:35
 26/26 anonim ***** válasza:
Azt gondolom hogy mérjék be sokszor, fizesse ki a gatyáját is büntetésre, vegyék el a jogsiját és ha ezse segít akkor ültessék le
2018. dec. 16. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!