Terepjárók, SUV-ok (Nissan, Dacia, Peugeot, Cruiserek, Roverek, Rangerek stb stb stb)?
Igen, van egy konkrét véleményem a SUVokról és a SUV vezetőkről, ami most is beigazolódott általad. És ezt nyíltan vállalom is. Azért vagyok ellenük, mert a legtöbben hozzá nem értő, vezetni nem tudó emberek, és valójában ezek a sofőrök jelentenek veszélyt a többiekre, mert övék a nagy magas nehéz biztonságos dög, és ők mindenkit le akarnak tolni. Nyugodtan elküldhet ezért az anyámba mindegyik, de a szájukba én fogok belelépni, ha kihajtanak elém, vagy ha beleállnak a seggembe az autópályán, vagy ha a vezetni nem tudásukból kifolyólag összetörik az autómat a parkolóban. Merthogy ezt látom, a SUV-osok a jelenkor új BMW-sei. És annak ellenére, hogy az én autóm a legtöbb ilyen SUVtól sokkal erősebb, nem én tolom a népet az autópályán a belsősávban reflektort villogtatva mint egy idegbeteg, hanem az ilyen 1.6-os sz*rokat nyektetik 5 ezres fordulaton 160-al, aminek se a fékje, se a futóműve nincs felkészítve nagy sebességen való viselkedéshez, akkor áruld el kérlek, ki veszélyezteti jobban a drágalátos családodat? Vagy ott van a Volvo-s tulaj aki ráhajtott a betonozásra, aztán amikor rendőrt hívtak lelépett. Vagy a motoros baleset ahol a buszsávra hajtott ki index és hátranézés nélkül egy Toyota SUV sofőr. Az az eset egy életet követelt. Természetesen akinek nem inge ne vegye magára.
" Én miért nem szólok le szerinted senkit? "
Komolyan van pofád ezt leírni azután hogy azzal nyitottál
" Az előző, Dustert fikázó hozzászóló, gondolom ócska BMW párti."
A kérdésre visszatérve pedig leírtam a jó tulajdonságait is annak a világbajnok Dusternek, az hogy te nem tudod elfogadni a hibáit, az a te bajod.
Én szeretek véleményt cserélni, sőt normális keretek közt vitázni is, mert érdekes és tanulságos tud lenni a másik szemszöge, de ne haragudj meg, amilyen hülyeségeket írsz, meg később saját magadnak mondasz ellent, ezen csak nevetni tudok :)
Igen nagyon dühös vagyok, legközelebb amikor kanyargok valamelyik hegyi szerpentinen és gangolom a sportautómat majd telesírom a tenyeremet hogy most egy új Dusterben is rohadhatnék a dugóban valahol :( :( :(
Bezzeg Mr. Zen temploma milyen kiegyensúlyozott, Dusterje is van, iPhoneja is. Mit kívánhat többet az ember?
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!