Vajon továbbra is olyan vacak minőségűek a francia autók, mint régebben?
Részemről továbbra is áll a “eff betűs” szabàly.
(Autószerelő)
Autószerelőként neked pont rá kellene beszélned, nem? Ebből van munkád. :-)
Szerintem a mostani francia típusokkal (5-6 év) nincs több probléma, mint a többivel, sőt.
(egy autóalkatrész értékesítő)
Ennek az eff-es válaszadónak biztos béjemvéje van.
Esetleg foxszlágen vagy óóódi szervízbe robotol. Ő aztán tudja, mi az a német precizitás........ :-)
ótószerelő - na persze
Nincs baj, a francia kocsikkal, hacsak az nem, hogy rondák, mint a bűn. A pezsó önmaga karikatúrája, a citromnál túltolták a dizánjt, a renó meg nem tudja mit is akar pontosan.
Nekem Renault Laguna van, 2005-ös modell, azaz 12 éves már.
Voltak vele problémák az elektronikája körül, például a hőmérő jelét elvesztette a számítógép, ezért elkezdett össze-vissza vezérelni. Jó darabig kertesték az okát a szerelők, de végül sikerült megtalálni, azóta nem csinálja. A motor nagyon szépen jár, a futómű nagyon jó, az autó kényelmes és 12 évesen is teljesen jó állpotban van a karosszéria. > 250 000 km van már az autóban, és remélem még évekig el fog menni.
Egy találó megjegyzés szerint nem Toyota, de nem rosszabb, sőt jobb, mint sok más, akár neves márka. Egy másik vélemény: ha az elektronikát rábízták volna a Toyota mérnökeire, a világ legjobb autója lehetne.
Ezt a kérdést nem itt kell feltenni, hanem megnézni a statisztikákat, pl itt: [link]
Látható, hogy a top 10ben és a legrosszabb 10ben is van citroen, meg japánok is.
Valószínűleg nem lehet általánosítani származási ország szerint.
Nekem van egy veterán 45 éves citroenem, amivel 10 év alatt bejártam európát meg egy 9 éves renaultom, ami napi használatban van. volt japán is, német is.
Akik szidják a francia autókat, első kérdés amit feltennék nekik, hogy volt-e már nekik.
A francia autókhoz általában az alkatrész valamivel olcsóbb, mint a némethez, japánhoz.
ez a [link] oldal nagyon jó :)
szépen megmutatja, hol tart a "német precizitás" :D
viszont azt fel nem tudom fogni miért vesznek az emberek mégis ilyen autókat miközben lassan minden ember tisztában lesz vele, hogy hulladékok a BMW-k, Mercedesek...
van egy ismerősöm (jó ő milliomos, megteheti h szervízelje a kocsijait)
7 vagy 8 kocsija van, abból 2 benzinzabáló amcsi nagy dög és 5 német BMW és Audi....
gondolom nem kell mondani melyikekkel rohangál mindig szervízbe mert ez a baja.... az a baja :) :)
míg a másik ország autói vígan elvannak több százezer mérfölddel (na ezzel a mérfölddel lebuktattam magam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!