Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek hanyadikra sikerült a...

Kinek hanyadikra sikerült a kressz elméleti vizsga?

Figyelt kérdés

Harmadjara bukom meg elment a kedvem az egésztol már úgy ezrem nem fog sikerülni. Első jogos volt nem tanultam csak kevest ott 52 pontot ertem el.

2.nal 54 pont többet tanultam jóval a kerdesek szivatosak voltak nehéz volt.

És akkor a 3. elerkezett végre tett fel olyan kerdeseket amiket itthon tanultam be legalabb 20-25 ot else hittem h 10000ezer kerdesbol vagy mennyiből ennyit bedob. Végére érve nagyon csalodott voltam 63 pontot ertem el.

A baj ezzel az hogy szte lehetetlen h megint dobjon ilyen tanult kérdéseket.

Valakinek valami tanács? Ne mennyen el a kedvem teljesen

2018. okt. 10. 23:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Mi az a "kressz"?

Elsőre, mind a három, B, C, E kategória. Semmi nehéz nincs benne.

2018. okt. 11. 07:36
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Sikeres elméleti vizsga után lehet kezdeni a vezetés gyakorlást.

Ott az oktató joggal feltételezheti, hogy a tanulója ismeri az alapvető szabályokat, és vannak esetek, amikor az oktató nem tolerálja, ha kiderül, hogy mégsem...

Nincs egyperces gondolkodási idő, folyamatosan tisztában kell lenni azzal, hogy az adott helyzetben mi a szabályos (megállhatok?, bekanyarodhatok?,stb)

Forgalmi vizsgán meg egyetlen szabálysértés miatt meg lehet bukni.

2018. okt. 11. 08:29
 13/22 Hovarju ***** válasza:
100%
Elsőre. 72 ponttal
2018. okt. 11. 09:30
 14/22 Hovarju ***** válasza:

Nekünk az iskola remek gyakorló programot adott, amivel lehetett otthon gyakorolni, és a tantermi órák alatt meg tudtuk beszélni mi nem volt egyértelmű, és mi az, amit nem értünk.

Ezen felül én többféle teszten gyakoroltam, ami elérhető volt (olyanon is, ami már elavult kérdéseket is tartalmazott). Arra törekedtem, hogy mindenhol a lehető leggyorsabban válaszoljak és csak akkor hagytam abba a gyakorlást, ha az adott kérdéssor hibátlan lett.

És nem hagytam abba a gyakorlást most sem, pedig már 3 éve megvan a jogsim és azóta is naponta vezetek. Rengeteg oktató videót nézek és töltögetek különböző teszteket, leginkább a saját kedvemért, és azért, hogy essek ki a gyakorlatból.

2018. okt. 11. 09:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Hogy buksz meg? Ha benyalazod a kerdeseket, nem lehet megbukni... 3-4 napot vesz kb. igenybe.

Nekem elsore meglett 75/74-gyel es szamomra hihetetlen, hogy vannak akik tobbszorosen buknak, mivel az vagy nem akarja vagy nagyon csokkent IQ-ja van. Ez olyan, hogy tudsz egy dolgozatra keszulni ugy, hogy megvannak a kerdesek elore...

2018. okt. 11. 10:11
 16/22 dirtboy ***** válasza:

én is benéztem valamit mindig.

B jogsinál 2009ben 3adszorra mentem át

A jogsinál idén elsőre 3 hiba ponttal

2018. okt. 11. 10:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Elsőre.74 pont lett. 12-13 perc alatt végeztem az egésszel.

Nem csak a kevés tanulás a baj, az a baj ha ROSSZUL tanulsz rá!

Nem bemagolni kell a kérdéseket, hanem megtanulni, és akkor ha már érted a logikáját, akkor a legszemetebb kérdések is simán menni fognak.

Én így tanultam: Elolvastam a könyvet, memorizáltam az adott fejezet lényegét, fejezetenként kiszedtem a lényeget, és megtanultam.

Ha valami nem volt egyértelmű akkor feljegyeztem, és utána néztem hogy mi miért van.

Aztán ha átmentem így a könyvön, akkor utána jöhettek a tesztprogramok.

Sokszor elvégeztem, és azokat amiket nem tudtam, Print screeneltem vagy leírtam lapra, az indoklással együtt, így rájöttem a menetére.

Ne felejtsd el! Nem lehet túltanulni, nem a szomszéd bácsinak tanulod meg hanem MAGADNAK!

Azzal hogy rendesen megtanulod, és MEGÉRTED a KRESZ működését, azzal saját magadat biztosítod be, mert azok a szabályok alapján fogsz majd idővel egyedül vezetni, ahol pillanatok alatt dönteni kell úgy, hogy közben egy rakás zavaró tényező is lehet.(dudáló agresszív autósok, szabálytalankodók, időjárási viszonyok, útviszonyok, bármi).

Ezek után ennek tudatában te mennyire lennél magabiztos a jelenlegi tudással a volán mögött egyedül? Na ugye, ezért is érdemes megtanulni.Arról nem beszélve hogy egy esetleges balesetnél ha tudod a szabályokat, akkor ha nem te vagy a hibás, nem tudják elismertetni veled hogy te vagy a hibás fél.

Viszont ha nem vagy biztos a dolgodban, könnyen lehet hogy összezavarodnál, és 1-1 meggyőzőbb karakter simán rád tukmálná azt is ami nem a te hibád.

Szóval hajrá, ne add fel, ha így állsz hozzá mint én, akkor menni fog!

2018. okt. 11. 11:00
 18/22 anonim ***** válasza:
én A, B-t raktam 1 napon volt a 2 kressz vizsga 20 perc volt közötte és én mind a kettőre átmentem elsőre az A-ba 1 kérdést rontottam el a B-be kettőt, forgalmi vizsgán 0 hiba pont mind a kettőnél, na ki a király? :D
2018. okt. 21. 22:27
 19/22 anonim ***** válasza:
B kategória elsőre 74 pont, C elsőre, pontokra már nem emlékszem :D
2018. okt. 21. 22:28
 20/22 anonim ***** válasza:

Elsőre. E-Titánon tanultam.

Sok osztálytársam csinálta tavaly a jogsit akik E-Titánon tanultak, mind elsőre mentek át.

2018. okt. 22. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!