Kinek hányadikra sikerült a forgalmi vizsga?
Nem fix útvonalak vannak? Régen az oktató mondta, merre menjünk vizsgán, nálad hogy volt?
Nekem elsőre sikerült, de eleve több forgalmi órám volt a minimálisnál. Férjemnek a minimális után is meglett elsőre.
Nekem harmadjára sikerült. :)
Nem tudom, hogy voltak a vizsgaútvonalak, de jártunk olyan helyen is, ahol addig soha.
Elsőnél egyirányú utcában előttem menő furgon mögé soroltam balra kanyarodásnál. Természetesen gond volt, hogy a furgonnak lehetett balra húzódni kikanyarodás előtt, nekem jobbra kellett volna tartani. :)
Másodiknál egy zebra szélétől kb. fél méterre leányzók álltak, elengedtem őket(a vizsgáztató szerint csak beszélgettek, és nem kellett volna megállni a zebra előtt), gondoltam tanultam az esetből, másik zebránál az emberünk még kb. 1 m-re volt attól, hogy a zebrára lépjen, nem engedtem el, ott meg az volt a baj, és meghúzott.
Jól értem, hogy a saját oktatód mondta, hogy hajts be oda, ahova nem lehetne? Jól megszívatott a köcsög, bár neked meg szólnod kellett volna, hogy nem lehet oda bemenni.
Nekem elsőre sikerült minden, bár van annak már vagy 20 éve. Vizsga előtt végig is mentünk azon az útvonalon, ami a vizsga volt.
majdnem elutottem a gyalogost a zebran, az oktato nyomott feket
a vizsgabiztos apukam tanuja (apukam is ebben a szakmaban dolgozik)+ kapott 50e forintot hogy atengedjen
igy elsore atmentem
ezek utan probalt volna nem atengedni
apummal gyult volna meg a baja
hozzateszem, nem kell felni, azota megtanultam vezetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!