Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akik már az új 580 km-es...

Akik már az új 580 km-es rendszerben forgalmi vizsgáztak, azoktól kérdezném, hány óra alatt jött össze az 580 km? Illetve hányadikra lett meg a vizsga, összesen mennyibe került a jogosítvány?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 7. 12:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32 óra és elsőre vizsgáztam mivel nem valami bonyolult dolog.
2015. ápr. 7. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez is egy értelmetlen kérdés.

580 kilométert lazán le lehet vezetni a kötelezően előírt 30 órában, csakhogy ebből semmilyen következtetés nem vonható le.

Van aki levizsgázik 30 óra után és van, akinek a 60 is kevés.

Az 580-as limit az oktatók felé lenne követelmény, hogy ne álló helyzetben beszélgetve múlassák az időt.

Sok helyen mostanság is kamu vezetési kartonokat vezetnek, úgyhogy az 580 kilométert ellenőrizni sem lehet.

2015. ápr. 7. 12:57
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem csomó olyan oktató van, főleg Pesten akivel 40-45 óra alatt lesz meg az 580 km. Nem egy ilyen esetről tudok. Nem mindenkit visznek ki az M0-ra.
2015. ápr. 7. 13:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Én egy nagy marhaságnak tartom ezt az 580 km-s dolgot, mert azzal, hogy kivisznek pályára, és odatesz hogy toljad neki hogy gyűljön a km, na ezzel sokat nem fogsz tanulni. Sokkal hasznosabb lehet, mikor a városban mentek egy óra alatt vagy 15 km-t, de az hasznosan telik el, mindenféle kereszteződés, parkolás, stb. Én még régen csináltam a jogsit, akkor igy volt.
2015. ápr. 7. 13:47
 5/12 anonim válasza:
Az ország egyik legjobb oktatójához járok Tatabányán, nagyon sok ideje a szakmában van és érti a munkáját, egy rossz szavam sincs rá. A legesélytelenebb embereket is megtanítja ÜGYESEN vezetni, hozzá küldik a 3x, 4x, 5x bukott tanulókat stb. Tehát hogy értsétek nem egy lehúzós oktató, aki autópályán vezetteti le az 580 km-t. Azért írtam így le, hogy érthető legyen, nem attól jó oktató valaki, mert a 30 órában megvan az 580 km-ed. Nekem most lett meg az 58.órán. Még nem voltam vizsgázni egyszer sem és még pár órát venni fogok. 60-70 óra között megyek majd és remélem elsőre sikerül. A jogsi árát inkább nem számolom ki, de cserébe tudom, hogy jobb sofőr vagyok, mint a legtöbb friss jogsis. Legalábbis olvastam itt gyk-n is sztorikat. Letéptem az arcomat közben, hát milyen emberek ülnek már volán mögé úristen.:D
2015. ápr. 7. 13:50
 6/12 anonim ***** válasza:

Nálunk nem nagyon számolják, az oktatóm sosem mondta hogy mennyinél járok.

De tudok olyanról, hogy azzal a kifogással hogy nem lesz meg az 580 km vetet a diákokkal még plusz 10 órát.

2015. ápr. 8. 13:01
 7/12 anonim válasza:
Nekem 32 óra alatt lett meg az 580 km, de ebből volt olyan óra amikor csak paekoltunk. Akkor persze kevesebb jött össze. Voltunk autópályán is, szóval eléggé vegyes volt. 35 óra után elsőre sikerült a vizsgám. Soksikert neked is!:)
2015. ápr. 8. 18:22
 8/12 anonim ***** válasza:

Neked most tényleg ez a matekozás a legfontosabb? Van jelentősége, hogy kinek hány óra alatt jött össze az 580km, vagy hogy hányszor vizsgázott és mennyit fizetett? :(

Szerintem az lenne a legfontosabb, hogy a lehető leghamarabb megtanulj vezetni, és sikeresen levizsgázz.

Szólj, ha tévedek......

2015. ápr. 9. 12:47
 9/12 A kérdező kommentje:

Félreértés ne essék, nekem már megvan a jogsim. 43 órát vezettem, és elsőre sikerült minden.

Csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, nem értem miért kell ilyen kioktató stílusban válaszolni.

2015. ápr. 9. 14:30
 10/12 anonim ***** válasza:

#8-as vagyok.

Nem volt semmi kioktatás. Arra voltam kíváncsi, hogy mi haszna lehet, egy ilyen statisztikának?

Most, hogy már túl vagy az oktatáson és a vizsgán is, így még inkább nem látom értelmét.

2015. ápr. 9. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!