Akik már az új 580 km-es rendszerben forgalmi vizsgáztak, azoktól kérdezném, hány óra alatt jött össze az 580 km? Illetve hányadikra lett meg a vizsga, összesen mennyibe került a jogosítvány?
Ez is egy értelmetlen kérdés.
580 kilométert lazán le lehet vezetni a kötelezően előírt 30 órában, csakhogy ebből semmilyen következtetés nem vonható le.
Van aki levizsgázik 30 óra után és van, akinek a 60 is kevés.
Az 580-as limit az oktatók felé lenne követelmény, hogy ne álló helyzetben beszélgetve múlassák az időt.
Sok helyen mostanság is kamu vezetési kartonokat vezetnek, úgyhogy az 580 kilométert ellenőrizni sem lehet.
Nálunk nem nagyon számolják, az oktatóm sosem mondta hogy mennyinél járok.
De tudok olyanról, hogy azzal a kifogással hogy nem lesz meg az 580 km vetet a diákokkal még plusz 10 órát.
Neked most tényleg ez a matekozás a legfontosabb? Van jelentősége, hogy kinek hány óra alatt jött össze az 580km, vagy hogy hányszor vizsgázott és mennyit fizetett? :(
Szerintem az lenne a legfontosabb, hogy a lehető leghamarabb megtanulj vezetni, és sikeresen levizsgázz.
Szólj, ha tévedek......
Félreértés ne essék, nekem már megvan a jogsim. 43 órát vezettem, és elsőre sikerült minden.
Csupán kíváncsiságból tettem fel a kérdést, nem értem miért kell ilyen kioktató stílusban válaszolni.
#8-as vagyok.
Nem volt semmi kioktatás. Arra voltam kíváncsi, hogy mi haszna lehet, egy ilyen statisztikának?
Most, hogy már túl vagy az oktatáson és a vizsgán is, így még inkább nem látom értelmét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!