100-120e ft havi szinten mire elég a hobbi autózás világában?
Figyelt kérdés
Fejlesztés, némi tuning, ilyenekre gondolok.2018. okt. 4. 18:32
1/3 anonim válasza:
Eggy időben, mikor offroadoztam csak 60 ment el az üzemanyagra. Ezen felül havi 40 a fenntartásra. Javítás, papírok, biztosítás, gumi
És heti 4-5 órát használtam csak.
2/3 anonim válasza:
Ha már megvan a kocsi és csak fenntartani kell, akkor pl Porsche Boxster
3/3 anonim válasza:
Hobbi autózásként mire gondolsz? Én arra, hogy nem tuning meg nem fejlesztés hanem megveszek egy elérhetőbb de számomra érdeke vagány kocsit, pl.: 6 gen Honda Accord Typer-t vagy egy e34 540i-t.Majd ezzel eljárkálnák hétvégente néha kicsit messzebbre, vagy amerre nem jártam még közben szól a zene (helyett a motor) vagy csak az autózás élménye miatt elmegyek összevissza valamerre. Ez az autó árán kívűl annyit jelentene, hogy biztositás, adó, 2 évente müszaki, olajcsere évente+ szürők+ ami tönkremegy+ ami alapból rossz volt rajta. Tegyük fel jó az autó állapotra, akkor az üzemanyag ami elmegy még az változó ha havi 500 km-t szeretnél hobbi autózni akkor az mondjuk 8 literes átlaggal kb 16.000 ft üzemanyagot jelent havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!