Hobby rally 316i-vel?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy autót vásárolni amivel hétvégente lehetne bohockodni a földutakon. Nézegettem ladákat de teljesítmény és strapabíróság szempontjából kicsit bizonytalan vagyok vele ezért keresgéltem még a neten és az E36 316i-k nek elég jó lent van az ára. Teljesítményben persze nem ők a legerősebbek a bmw k között de egy kicsit erőssebb mint egy lada de viszont én arra lennék kíváncsi hogy a bmw mennyire birná az e féle földes igénybe vételt, mit kellene rajta cserélni vagy alakítani? (Magasítás hátsóhíd erősítés stb stb...)
A szakszerű válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm?
2018. aug. 13. 22:09
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
ugyanilyenem van én nekem ez a napi használósom is,hétvégén meg csapatunk vele,elég erőtlen,de,ha tudsz vele bánni ezzel is lehet driftelni,nem csak földúton,betonon is,strapabíróság szempontjából azt mondom semmi baja nincs és nem is volt azon kívül,hogy szétrohad,amúgy a motor néha felfő,ha sokág toljuk neki,de visszahül és mehet tovább,én azt mondom kezdésnek nem rossz,de szerintem,csak akkor vállald,ha valamilyen szinten értesz a kocsikhoz,mert ezeket úgy nem éri meg fenntartani,hogy szervizbe hordod...,mondjuk tapasztalataim szerint az olajcserén,kuplungcserén,vezérlésen kívül sok baja nincs...
3/5 anonim válasza:
Földútra elég az is. A murván anyám tyúkja is elkapar pedig az 1 lóerős sincs. Kibelezitek hogy könnyű legyen megcsináljátok fixre a difit és tesztek bele bukócsövet. Itt a probléma az inkább hogy hol és hogy tudtok engedéllyel menni vele.
4/5 anonim válasza:
Miért nem mész el pályanapokra és hasonlókra? Miért a környezeted kell tönkreb/szni?
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :)
2018. aug. 14. 07:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!