Na az a lényeg hogy haverommal össze akarunk rakni egy rally ladát hobby célra. Kinek mi a tapasztala? Esetleg ötlet?
Tapasztalat: Duplakörlámpás 1.5-ösöm van. Full széria, minden fölösleges cucc kidobálva belőle. Diffi lehegesztve, biztonságérzetre 4 pontos öv bent van. Bukőcsövet nem tudok bele rakni mert szét van rohadva az egész autó :S Földútra teljesen jó. 80-90-et szoktam vele menni földúton.
Pár tipp: FB-n nézelődjetek, (Lada alkatrész bazár) elég sok papír nélküli lada szokott lenni 50-100ezer közt. Nem tudom, hogy mennyire vagytok gyakorlott vezetők, de fontoljátok meg a bukócsövet. Nekem még nem volt semmi komoly kicsúszásom vagy ilyesmi, de pár barátom amikor kiprróbálta, hát ... nem szívesen néztem amit csinálnak. Egy sima 1.7-es motorral nem mentek "sokkal" többre. Ha mondjuk a 300-at nézem keretnek, akkor a kocsi bőven megvan egy 100-ból, és lehet venni kicsit megpöckölt motort 100-ért, amivel aszfalton is nagyon jó íveket lehet menni. (amúgy szériával is tudsz gumitfüstölni pl.) Hirtelen ennyi, meg nem akarok sokat írni. Ja meg nem árt ha tudtok szerelni ... (Kuplungcsere meg ilyenek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!