Alfa 147: Twin Spark, JTD hibái?
Alfa Romeo 147 (2005 utánai faceliftes) vásárlásán gondolkozom. Hogy tegyem fel a kérdést hogy ne felháborodás tárgya legyen...
Olvastam a korábbi kérdéseket a témában, igen, de egyikből sem derül ki, hogy pontosan mik ezek a hibák ami miatt nem ajánlatos. És a fiatalabb modellekre is jellemző e? Azt olvasdtam, hogy a lengőkarok nem bírják a hazai utakat. Volt az a tábor aki élből leszólta meg az aki ajánlotta a korábbi kérdezőknek.
Amire használnám:
Nem mindennapos használatra kéne, hanem amikor kell legyen; és ha már van akkor adjon egy vizuális és vezetési élményt is.
Vegyes felhasználásban.
Nem versenyautót keresek!
Mindkét motorból a gyengébbet néztem és innen adódik a kérsés, hogy T.S. vagy JTD motor a jobb?
Alapvetően dízel párti vagyok mert nem szeretem pörgetni a motort és hallgatni sem ha üveg hangon sikít, ellenben a nyomatékot igen. Persze nem zárkózom el a benzinestől sem.
Köszönöm előre is!
1.6 T.S van (120le) igaz 46-ba, megvagyok vele elégedve, de azért az 1.9 jtd-t élném. (a 105 lovas 1.6-os nem lett annyira jó, szerintem mint a régebbi 120-as.) Dízelből a 16v sokkal erősebbnek tűnik, mint a 8v. De ha szeretsz egy gyorsabban is krúzolni, akkor a 150 lovas dízel az egy nagyon jó választás, nem is fogyaszt többet mint a társai.
// Dízelt vennék 47-esből. //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!