Milyen dizeled van? Mennyi kmrrel? Mennyit költöttél rá? Utolsót őszintén : )
Jelenlegi: Audi A6 3.0 BiTDI már 320 ezer km-el, majdnem 80-at én tettem bele. Semmit nem költöttem rá, komolyan. Csak fék, gumik, futómű, folyadékok, de ez nem a motorhoz tartozik.
Volt egy régebbi A6 is, szintén 3.0 TDI, annak a turbója halt meg, de 200 ezerért felújítottam (haveri ár). Ennyi. Következő tulaja írt nemrég, hogy már becsörög a lánc, 300 ezer ft-s ajánlatot kapott. 400 ezer km van most abban az autóban.
Apám esetét is leírom: Ford Focus 1.6 TDCI, 180 ezer km-ig teljesen hibamentes, aztán elkezdett rángatni - elment a kompresszió egy hengerből. Mivel nagyon értéktelen autó, meg sem bontottuk, hanem el lett adva, amúgy is kellett volna rá költeni, olajos volt a turbó külseje és vezérléscsere is következett volna plusz a kuplung sem volt százas. Így lehet egy 11 éves autó gazdasági totálkár.
Kérdező!
Neked milyen van? Mennyi km-rel? Mennyit költöttél rá? Miért érdekel másé? Az utolsót őszintén!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!