27000 ft egy gyertyacserejert?
Figyelt kérdés
Napi 12 orakat dolgozom, es meg ott a tobbi tennivalo munka utan, ezert nem volt kedvem magam elvegezni a cseret, a munkahelyem mellett pedig van egy szerelo, gondoltam megkerem ot es mire vegzek a meloval csak beugrom erte. Sima bosch gyertyakat rakott bele, amiket akárhogy is nezunk legy max 1500-2000 ft darabja (4 db kellett), a munkadij pedig legyen 3000-4000 ft. Termeszetesen nem fizettem ki neki, illetve egy tizest asztalan hagytam es leleptem. Fel volt haborodva, hogy marpedog akkor nem viszem el onnan addig az autot. Mondtam neki adja ide a regi gyertyakat, vissuarakom, semmi gond. Hat szerinte az nem ugy mukodik, a munkadijat akkor is ki kell fizetnem. Olyan ideges voltam, hogy le**sztam az asztalara egy tizest, kikaptam a kezebol a kulcsot es leleptem, de ahhoz sem kellett sok hogy beverjek neki egyet.2018. szept. 14. 08:03
31/33 anonim válasza:
Miért, minek kéne utat mutatnia, minek kéne a követendő példának lennie, minek kéne a helyes irányba terelgetnie az embereket, ha nem a rendszernek?
32/33 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy a rendszert irányító "elit"-nek jó példával kellene elöl járnia. De politikusok és tudjuk milyenek. Tőlük szinte csak rossz példát lehet látni. A rendszert is úgy alakítják hogy nekik kedvezzen a legjobban. Hogy ennek ellenére mégis zötyögjön az ország ezért néha behoznak új adókat vagy a meglévőket emelik. Ha valahol mégis adót csökkentenek - hadd örüljön a polgár - akkor biztos hogy máshol duplán beszedik majd az árát.
Ezért nem kell a rendszerre számítani.
33/33 anonim válasza:
Akárhogyis nézzük ez egy részben polgári peres dolog.
Ha nem fizettél volna- (részben igen!! ) már rendőrségi is lehetne az ügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!