Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 27000 ft egy gyertyacserejert?

27000 ft egy gyertyacserejert?

Figyelt kérdés
Napi 12 orakat dolgozom, es meg ott a tobbi tennivalo munka utan, ezert nem volt kedvem magam elvegezni a cseret, a munkahelyem mellett pedig van egy szerelo, gondoltam megkerem ot es mire vegzek a meloval csak beugrom erte. Sima bosch gyertyakat rakott bele, amiket akárhogy is nezunk legy max 1500-2000 ft darabja (4 db kellett), a munkadij pedig legyen 3000-4000 ft. Termeszetesen nem fizettem ki neki, illetve egy tizest asztalan hagytam es leleptem. Fel volt haborodva, hogy marpedog akkor nem viszem el onnan addig az autot. Mondtam neki adja ide a regi gyertyakat, vissuarakom, semmi gond. Hat szerinte az nem ugy mukodik, a munkadijat akkor is ki kell fizetnem. Olyan ideges voltam, hogy le**sztam az asztalara egy tizest, kikaptam a kezebol a kulcsot es leleptem, de ahhoz sem kellett sok hogy beverjek neki egyet.
2018. szept. 14. 08:03
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
65%

Nem értem a bajod... azt ki kell amúgy fizetni és kész!!!

Megkérdezted tőle az elején,hogy mennyi lesz majd az annyi aztán még is otthagytad és a végén lázadtál..jahj,hogy meg se kérdezted az elején. Hát ez hiba volt.

Egy másik pl: idehívok egy burkolót 100m2 aztán gondolom anyaggal 70ből simán megcsinálja,majd amikor a 200-at benyögi felháborodok és adok 70-et mert szerintem annyiból is megvolt. Ez tényleg nem így működik.

Nem keménykedni kell,hanem az elején kinyitni a szádat,hogy mennyit is fogsz fizetni...és ha nem tetszik viszed máshova

2018. szept. 14. 08:13
 2/33 anonim ***** válasza:
35%
Vannak gusztustalan emberek, most már tudod legközelebb hová nem szabad menni. Én is most cseréltettem, egy ezres volt a m.díj. 1800 meg a gyertya darabja. Lehet ennyit kérni, csak előtte szólni kellett volna neki, hogy elfogadod e azt az árat.
2018. szept. 14. 08:16
 3/33 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy milyen autód van, milyen motorral?
2018. szept. 14. 08:35
 4/33 anonim ***** válasza:
74%

Nem azért, de a szerelőnek is meg kell valamiből élnie. Mit gondolsz, majd 2 órát dolgozik 1000 forintért? A legtöbb szerelőnek 4-8 ezer forintos órabére van. Ha meg az autó olyan típusú, mint az enyém volt, hogy a szívósort kompletten le kell venni, hogy hozzáférj a gyertyákhoz, akkor nem 10 perces mutatvány a dolog.

Ezt az árat én is sokallom, de ne 10 ezerért akarjuk a dolgot, szerintem a reális valahol 20 alatt van.

2018. szept. 14. 08:44
 5/33 A kérdező kommentje:

2003 Opel vectra b2 1.6

De, ez ez bozony sok es pofatlansag! 20 perces muvelet az egesz. Sortrafo le, gyertyak ki es be. Oruljon, hogy meg ennyit is adtam neki erte. Aki meg azt mondja, hogy a szerelonek is meg kell elni valamibol es 3000 ft-os munkadij keves, hat... 20 perces mutatvanyert ne varjon tobbet, ne mas emberekbol akarjon meggazdagodni lehuzassal.

2018. szept. 14. 09:02
 6/33 anonim ***** válasza:
65%

Ha ennyire gyorsan meg lehet csinálni, és ennyire tudod hogyan kell, mégis miért nem csináltad meg te magad???

Undorító vagy.

Ez kb olyan, mint amikor reklamálnak, hogy miért 1500 ft a rántott hús, "otthon harmad annyiból megcsinálom"... Akkor hajrá, neki lehet ugrani.

Ja, hogy te lusta voltál??? És a szerelővel sem egyeztetted le, hogy mit rak bele, mennyiért és mennyi lesz a vége??? Akkor igenis fizesd ki!

Remélem feljelent, hogy nem egyenlítetted ki a számlát...

A boltban is így csinálod??? SZerinted nem ér a kenyér 300 ft-ot, csak 200-at, akkor a 200-at le**szod a kasszához, és elviszed a kenyeret???

2018. szept. 14. 09:16
 7/33 anonim ***** válasza:
51%
Remélem, kérdezőkém, majd a főnököd is azt mondja hónap végén, hogy neked nem jár annyi amennyi, lebasz negyvenhétezret eléd és felháborodottan elzavar a csipába, hogy ne járjon annyit a szád.
2018. szept. 14. 09:26
 8/33 D. Brasco ***** válasza:
74%

Minden szerelő annyiert dolgozik amennyiert akar,neked meg jogod van eldőnteni hogy annyiért kell-e a szolgaltatas vagy sem.

Ha vagy olyan szerencsetlen hogy meg sem kerdezed a legfontosabbat csak odaadod neki,akkor utána reklamációnak nem sok helye van!ennek a keménykedésnek meg méh kevesebb

2018. szept. 14. 09:49
 9/33 anonim ***** válasza:

Az még tréfásabb, amikor egy lepukkant szervizbe viszi az ember a verdát, és kérnek ennyit a cseréért.

Az meg valahol borítékolható, ha pl klímás váró van, ingyen kávéval, sütikével, miniszoknyás micikével, hogy az kicsit több lesz, mint a bélabánál a bivalybsznádi műhelyében.

2018. szept. 14. 10:04
 10/33 anonim ***** válasza:
84%

Tréfás ide, borítékolható oda, ha nem kérdi meg, mennyibe fog kerülni, akkor a kérdező egy idióta.

Vagy tán a közértben is levesz a polcról egy üveg szép whiskyt és a kasszánál lepődik meg, hogy húbammeg ez harmincezer? Frászt. Megnézi az árcimkét, infarktál, majd leemel egy üveg Kevertet és azzal sétál a kasszához, nem?

2018. szept. 14. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!