Napi 12 orakat dolgozom, es meg ott a tobbi tennivalo munka utan, ezert nem volt kedvem magam elvegezni a cseret, a munkahelyem mellett pedig van egy szerelo, gondoltam megkerem ot es mire vegzek a meloval csak beugrom erte. Sima bosch gyertyakat rakott bele, amiket akárhogy is nezunk legy max 1500-2000 ft darabja (4 db kellett), a munkadij pedig legyen 3000-4000 ft. Termeszetesen nem fizettem ki neki, illetve egy tizest asztalan hagytam es leleptem. Fel volt haborodva, hogy marpedog akkor nem viszem el onnan addig az autot. Mondtam neki adja ide a regi gyertyakat, vissuarakom, semmi gond. Hat szerinte az nem ugy mukodik, a munkadijat akkor is ki kell fizetnem. Olyan ideges voltam, hogy le**sztam az asztalara egy tizest, kikaptam a kezebol a kulcsot es leleptem, de ahhoz sem kellett sok hogy beverjek neki egyet.
"Megnézi az árcimkét, infarktál, majd leemel egy üveg Kevertet és azzal sétál a kasszához, nem?"
Dehogyis!
A kérdező odavet egy tízest a whiskey-ért, hisz ez csak egy üveg whiskey, nem ér többet 10-nél...
2018. szept. 14. 12:05
12/33 anonim válasza:
Kiállított legalább számlát?
2018. szept. 14. 12:10
13/33 anonim válasza:
Tipikus proli a kérdező.
2018. szept. 14. 12:33
14/33 anonim válasza:
Egy Bosch Iridium vagy Platinium gyertya ára alsóhangon is 5000/db. Itt Nyugat-Magyarországon 10-15'000Ft-os rezsióradíjjal dolgoznak az autószerelők.
Nekem a hasonló korú vvt motoros Ignis-be 22'000 volt a 4db gyertya. Bő fél óráig tartott kicserélni. Nem elösször cseréltem, mert 100'000-ként kell.
Szerintem teljesen rendben van a 27'000 Ft-os ár.
Neked kellett volna megkérdezni a munka megrendelése elött, hogy mennyibe fog kerülni a csere.
Nyeld le a békát.
2018. szept. 14. 14:16
15/33 anonim válasza:
Na várjál.. Ha te 2000 Ft-ra saccolod a gyertya darabját (egyébként ez lehet reális) akkor csak az anyag díja 8000. Ha számolunk még 4000 Ft-ot munkadíjra akkor az már 12000 Ft. Miért gondoltad hogy elég lesz egy tízest kicsapnod az asztalra?
2018. szept. 14. 15:54
16/33 anonim válasza:
"Kikaptam a kezéből a kulcsot..."
Remélem a forgalmi azóta is a szerelő fiókjában van.
Vagy ha nincs, a címedet megjegyezte, és hamarosan egy fényezőnél fogod a gyertyacsere 10x-ét hagyni, mert a kromofág csúnyát művel...
2018. szept. 14. 16:17
17/33 anonim válasza:
Egy ember nem önti le kromofággal egy másik ember autóját, aki kárt tesz más autójában ( ide nem értve a véletlen károkozást) az egy gyáva féreg. Márpedig általában a szerelők nem ilyenek. Nos, valóban érdekes a helyzet, engem az első szerelőm azért utált meg mert mindig kérdeztem ,hogy mennyibe fog kerülni az adott javítás, (ki volt számolva, hogy havonta mennyit szánok az autóimra mert házikóra gyűjtöttem. ) másik szerelőm előre elmondja, hogy mennyi lesz a vége kb. olajat pl. 12 ezerét cserél, gyertyát össz. 10ezer, nem tudom mi került annyiba, de illett volna kifizetni és tanulópénznek elkönyvelni. Szépen visszamész és adsz még neki 17 ezret és elnézést kérsz. Ha szerelő lennék ( de jó lenne) akkor tutti rád hívtam volna a rendőröket, gyakorlatilag loptál.
Tőlem kértek el már olaj+gyertya+szűrő+kp. zár beépítés-ért 60 ezret, kifizettem és többet nem látott a szerelő, ahogy számoltam az nékem csak 40 lett volna 20 valahogy eltűnt, de ráfogtam a kétszeres munkadíjra meg arra, hogy utált.
2018. szept. 14. 16:51
18/33 anonim válasza:
Meg kellett volna kérdezned valóban, ugyanis kapitalizmus van, annyit kérnek mindenért amennyit akarnak, ezért kerül egy szaros kilátó (ami pár deszkából áll), 2 milliárdba vagy egy játszótér 500 millióba. Mészáros annyit kért, annyit kell neki adni, ő ennyiért csinálja. Magyar vállalkozók drágán dolgoznak. Legközelebb cseréld ki te a gyertyákat!
2018. szept. 14. 17:29
19/33 anonim válasza:
120 kilós 2 méteres ismerős szerelővel ezt el nem játszottad volna, te gyáva proli.
2018. szept. 14. 19:12
20/33 anonim válasza:
Le..sztam volna én neked olyat... miért nem cseréled ki te akkor??? Nincs pénz javíttatni? Járjál busszal gyökér...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!