Szeretnék, egy tipikus alapjáratot az autómba, remélem valahogy kivitelezhető. Remélem tudjatok a megoldást!?
Ott kezdem, hogy egy adott autó Mitsubishi Lancer EVO 6-7-8... versenyeken szoktam hallgatni, némelyiknek "ingadozó"( nemtudom van-e rá szakszó..) az alapjárata. Kerestem de nem találtam olyan videót amin rendesen kivehető, de remélem tudjátok mire gondolok..! Hasonló videót csatolok. Olyan, mintha nem kapna rendesen üzemanyagot és meg akarna fulladni..( szerintem )
Lényeg az, hogy én ezt szeretném elérni az autómnál! Lada 2101 ( 1.6 bütykölt motor)
Mivel tudom elèrni ezt hogy ingadozzon az alapjáratom? Vezérlés állítással?
Vagy arra gondoltam még, hogy az evóknál az üzemanyag teszi ezt? Akinek ilyen, mindíg megkérdezem, többen mondták az etanolt!...
Bármiben tudnátok segíteni, azt nagyon megköszönném! Esetleg amit nem tudok pontosan javítsatok ki!
Mellékelem a hasonló videót: [link]
Ez egy lada alapjárat, 0:51-56 másodperc közöttit szeretném elérni!! Ez az igazi! :)
Vicces, hogy te nem a tuninggal elérhető előnyre hajtasz, hanem az azzal együtt járó hátrányra. :D
Ezek nem azért járnak ilyen szarul kis fordulaton, mert az annyira jó dolog, hanem mert ez a nagy fordulatra történő optimalizálás sajnálatos velejárója lehet.
Minél nagyobb a tengely, annál egyenetlenebb az alapjárat, ami azért van, mert ki-ki maradnak a terjeszkedés ütemek (azaz nem gyullad be az üzemanyag a hengerben).
A másik hang amit még hallhatsz, az az ALS hangja. Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=zJwdQ1u5bic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!