Tiszteletem. Ez még csak egy kíváncsiságból feltett kérdés lesz mert érdekel az itt jelen levők véleményei!?
Szia! Remélem nem baj, ha tegezlek. Szerintem mindenképpen benzinest vegyetek. Dízelt csak vadiújat.
És amelyik jobban tetszik igazából. Én a BMW-t venném, mert nem tagadom kicsit márka fanatikus vagyok, de egy szedán hármasnál kevés szebb autó van. :)
És inkább 320-nál kicsit feljebb nézzetek,
325i egy kiváló választás, 6 hengeres dinamikus benzinmotor, megbízható, szépen jár. (N52 motorkód)
Első válaszadó: Köszönöm az infót irtam nekik is :)
Második válaszadó: Nyugodtan tegezhetsz nem probléma. Köszönöm neked is. Igazából én nem vagyok megszállott egyik márkától sem és azért is kérdeztem meg , hogy melyik lenne a jobb választás mert nem tudok dönteni :). De mindenképp ez a 2 márka közül lesz valami mivel végre az életben megtudjuk engedni magunknak ezt és a feleségem álma teljesülne egy ilyen autóval mint amiket felsoroltam :)
Az, hogy melyik a jobb választás szubjektív. Méretre kb ugyanaz, tudásra is. Azt mondják a BMW sportosabb, az Audi kényelmesebb, de megfelelő felszereltséggel egy ilyen fiatal prémium autót úgy konfigurálsz ahogy szeretnél. Mindkettőben van sportosabb mód, illetve konfortosabb is. Azt veszitek amelyik jobban tetszik. Az audi talán fenntartásban jobban jön ki valamivel de nem számottevő. Nem lehet egyikre sem kijelenteni hogy jobb a másiknál.
Ha dízel kell, akkor audiból még a 2.0 TDI motorost ajánlom, a volkswagen TDI motorja az egyik legjobb konstrukció, mindenhol dicsérik. Csak ismert előéletűt vegyetek, lehetőleg egytulajost és kevés kilóméterrel. Legalábbis dízelből fontos a kevés km, hiszen egy ilyen autónál ha nem vigyáztak mondjuk a turbóra, akkor 200 ezer előtt is simán megadhatja magát, ami elég drága tétel.
2-3 milliós a kicsit drágább kocsi? Azt hittem ennél jobban fizet a kinti mosogatás.
Egyébként megérni az A4 éri meg jobban, olcsóbb fenntartani, és használni is.
Az, hogy dízel vagy benzin pedig a használat módjától függ
na én írtam először hogy diesel a4, kifejtem.
2012 körül jött ki az ujabb 3as bmw, ebből a 320 diesel a hirhedt kigyulladós. ez 200e kmnél várható, teli van a net cikkekkel, koreában lesz még gyűjtőper is miatta..
Ha piromániás vagy ajánlott.. Ha nem ég akkor egész jó motorikusan.
benzines bmw, mindenki szidja, nem ismerem, de pont úgy szabadulnak a bmwtől mintha lepratelep lenne benzines diesel egyre megy.
Audi: jó választás lenne benzinesbe, ha sikerült volna legyártani. a 2.0 tfsi valahol 2011 körül, megint internetet ajánlom, hát nem igazán van olyan ember akinek 100e kmt elment, általában 50-60e kmnél krónikus lesz az olajfogyasztás.. ha nem az a széri még akár jó is lehet..
De ha már mindenképpen ilyen pénzzabáló gépeket akarsz venni, ott a diesel A4.
Alapvetően nincs krónikus hibája, megy is, primitiv is..
De ha megengedsz egy jótanácsot.
Amennyiben nem kell a nagy arc:
Ott a 8 gen honda, benzinesben. Ritka, és piszok értéktartó még a németeknél is, nem véletlen.
Emellett, vehetsz skodát.. Octavia, esetleg superb kevesebb km-el mint az audi. Ugyanaz csak a kinézet más, ésszerű.. ezt is diesellel venném, és boldog ember lennék.
ha kell a nagy arc, akkor jöjjön az audi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!