Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift Sport, vagy...

Suzuki Swift Sport, vagy Škoda Fabia Montecarlo?

Figyelt kérdés
Autó vásárlás előtt állok. Vadiújat szeretnék természetesen, csak vacilálok a kettő közt. Mindkettő full extrás felszereltségű. Nekem Suzuki belseje sokkal hangulatosabb. Van valakinek tapasztalata a 2 autó terén, hogy melyiket lenne bölcsebb döntés megvenni? Persze számít a vezetési élmény, illetve, hogy az autó mennyire rugalmas.

2018. szept. 1. 14:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Suzuki.

Mi is nagyon sokat gondolkoztunk rajta, milyen márkát vegyünk, majdnem egy évig kerestünk aktívan. A legszebb motorhangot, járást, a legkényelmesebb ülést a Suzukinál találtuk. Fabia-ban ültem, egyszerűen nem láttam ki belőle normálisan, halvány gőzöm se volt róla, meddig ér az orra.

Ja és mindezt úgy, hogy tele voltam előítéletekkel a Suzuki-val szemben. Lassan egy éves a kocsi, azóta is imádja az egész család.

2018. szept. 1. 15:31
 2/11 A kérdező kommentje:
Én sajna egy autóból se látok ki rendesen. Szerintem is Suzuki Swift lesz.
2018. szept. 1. 23:05
 3/11 anonim ***** válasza:
Mi Vitara-t vettünk, semmi másból nem láttam ki.
2018. szept. 2. 07:10
 4/11 A kérdező kommentje:
Nekem fontos a kompakt méret is.
2018. szept. 2. 14:41
 5/11 anonim ***** válasza:

Akkor Ignis esetleg? Rövidebb az orra szerintem.

Autókereskedésben voltál már? Érdemes minden típusba beülni, megnézni, megtapogatni.

2018. szept. 2. 15:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Swift nekem a nyerő mindenképp. Az még pont belefér. Sokan mondják, hogy 4-5 millióért már komolyabb autót is lehet venni ebben az árban. De nekem valahogy a Suzuki világa, a stílus, stb... nagyon bejön.
2018. szept. 3. 01:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Ebből a kettőből Suzuki. Én új Fabiát szerettem volna venni, de jobban körülnéztem a piacon és igaz picit több, de Kiára fizettem be.
2018. szept. 19. 06:27
 8/11 anonim ***** válasza:
5 milláért már rendes autókat lehet venni, amiben rendesen el is férsz.
2018. szept. 19. 18:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Kis termetű vagyok, ráadásul komfortosak ezek az autók is. :)
2018. szept. 19. 23:36
 10/11 anonim ***** válasza:
S.swift
2018. szept. 20. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!