Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tervezhetett a Skoda...

Hogyan tervezhetett a Skoda egy olyan ronda autót, mint a Felicia?

Figyelt kérdés
A Suzuki Swift régebbi konstrukció volt, mégis fényévekkel szebb volt...

2017. szept. 3. 15:43
 1/10 anonim ***** válasza:
61%

A Felicia a keleti blokk legszebb autója volt.

Ha az új Feliciára gondolsz, az tényleg egy moslék.

2017. szept. 3. 15:50
 2/10 anonim ***** válasza:
66%

Az előd a Favorit volt, a Felicia csak utánzat volt, kipofozva.

Az akkori kornak megfelelően tervezték, másrészt akkor szerintem még a VW nem feltétlen akart a Skodának akkor piaci teret adni, mint ahogy a 2000-es évektől mégis megadott neki.

2017. szept. 3. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Manapság szerintem sokkal tartósabbnak néz ki a Felicia formaterve, mint a Swifté.

A ráncfelvarrás utáni ("Octavia orrú") Felicia ma sem tűnik régi autónak, pedig sok éve csinálták. Ezzel szemben egy ugyanolyan korú Swiften egyértelműen látszik, hogy 90-es évek.

2017. szept. 3. 16:21
 4/10 anonim ***** válasza:
96%

Felőlem habzó szájjal is szidhatod. Nekem volt és tetszett.

Egyébként ki kérdezte a véleményedet? :-)

2017. szept. 3. 16:51
 5/10 anonim válasza:
100%

Pacsi, 4-es, nekem is volt, életem egyik legjobb barátja volt. ;-)

A Felicia tényleg csak "felvarrás", a Favoritot viszont Bertone tervezte, talán őt nem kell a kedves kérdezőnek bemutatni...

link:

[link]

2017. okt. 5. 16:19
 6/10 veterán vas ***** válasza:
73%

Nekem is volt.

Mondhat bárki-bármit, én imádtam.

Könnyen lehetett kezelni, egyszerű volt a javítása, és minden sarkon fillérekért kaptam hozzá alkatrészt.

Nehogy már egy napon említsd a régi swifttel! ;)

2017. okt. 5. 17:03
 7/10 anonim ***** válasza:
61%
Gyagyás kérdező.
2017. okt. 20. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Ízlések és pofonok. Nekem mindenesetre jobban tetszenek a Feliciák, mint a mai, ocsmány SUV-ok.
2020. jan. 23. 04:45
 9/10 anonim válasza:
Nekem a Favorit még mindig a favorit - azon lehet sokkal több infót lehet látni egy - számomra - sokkal érthetőbb műszerfalon. Most Renault Twingóm van és esélyem sincs elérni sok-sok infót, pl. az alapjáratot (fordulatszámot), töltést, s ilyesmi hasznos infókat. Csak azért írtam meg ezt a hozzászólást, mert egy barátomat érdekelné, akit tanítottam vezetni, különben nekem tök jól megy a kocsi.
2020. júl. 11. 09:39
 10/10 anonim válasza:
Hát nekem a kedvenc formavilágom a bukólámpás s13, de rohadt drága, és jelenlegi helyzetemben felesleges is lenne, helyette vettem egy olcsóbbat e36 325i szerintem isteni szép kocsi, de akkor is a kombi feliciámat szeretem a legjobban, felvan túrva a mocija, kb 90 le, horgászni, dolgozni, vagy bárhová szinte mindig azzal megyek, bömbit csak csúszkálni használom, lehet ronda, lehet régi, de a felicia ohv erőforrássának az eredete visszavezethető 1920 ig, nem értem ebben a ronda, tudom mi a baj, Neked nincs szépérzéked!!! Ja és koppra kilakatoltam, az autó 6 éve rozsdamentes, és probléma mentes. 7 literes átlaggal eljárok 100as benzinnel. Pályán nem probléma a 150es utazó, gond nélkül megy. Ha tényleg szívből szeretnéd az autókat, akkor nem lenne csúnya, max nem jön be a formavilág, de hát kinek ez kinek az.
2021. ápr. 18. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!