Mennyibe kerülne, ha így akarnám "kipofozni" a Skoda feliciámat?
2017. júl. 1. 19:45
1/4 anonim válasza:
0 forintba kerülne nekem,mert elmúltam 16 és nem vagyok bojler jóska tuner.
Egyébként 5-600e ft.
2/4 veterán vas válasza:
Eléggé gusztustalanul elbántak ezzel a szegény Felíciával. :(
3/4 anonim válasza:
Egy tábla lemez, egy védőgázas hegesztő, egy vödör műgyanta és sok üvegszálas paplan. Ja meg festék.
De ha mással csináltatod, akkor simán rámegy a 500 ezer forint, éppen mert sok munka így elrontani az autót: be kell hegeszteni a kilincsfészkeket, a hátsó díszléc helyét, a motorháztetőt megtoldani - csupa értelmetlen húzás, amiktől szebb nem lesz a kocsi.
A lökhárítók túl nagyok, zavaróan nagy a felületük - de üvegszálas szakember meg tudja ilyenre csinálni. Legfeljebb műszaki nem engednek át vele.
4/4 anonim válasza:
Gyere facebookon a Skoda klubb (hungary) csoportba sok feliciás van és jo fejek a csoport tagok tuti kapsz segitséget/tanácsokat . Én a fabiámhoz kaptam rengeteg tanácsot a csoportban plusz jó pár márkatársal össze barátkoztam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!