Egy első generációs skoda fabiába jóval drágábbak az alkatrészek mint egy feliciába?
Eleg dragak bele... es 150000km utan ami van rajta az minden elromlik....
Tobbet nem vennek elso generacios fabiat....
Nekem 1.2 12 szelepesbe van semmk gondom volt még vele 200ezer km 2006-os facelift kombi . Soha ee cserélem le az biztos .
Drágának akkor drága ha nincs autós boltban keevezmény , de akkor se húzós . Volt 1.4MPI-m hiányzik meg minden, de valahogy a kis 1.2-es hozzám nőtt .
Csak ajánlani tudom az 1.2 12v BME kodu 3 hengeres 65lovas fabiákat .
1.4 MPI-mvan, 1. gen..Eddig nem volt vele komoly gond, de most vezérlést kellett cerélni rajta, +vízpumpát, hát nem volt olcsó, igaz, mindenből eredetit kapott. Viszont lehet, hogy hengerfejes, most a napokban figyelgetem a vízfogyást, remélem, csak a pumpacsere miatt fogyott el másfél tartály. Ha valóban hengerfejes így 130 000 km előtt kicsivel, én senkinek nem fogom ajánlani a Fabiat!
Volt 2004-es háromhengeres 1.2-es is, az tényleg alig fogyasztott, cserébe nagyon rizikós volt minden előzés, annyira nem ment.
Annyiból mindenképpen jobb a VWmotoros feliciáknál, hogy legalább nem rohad a kaszni 17 év csillaggarázs után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!