Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Skoda Felicia 1.3 Mpi vezérmul...

Skoda Felicia 1.3 Mpi vezérmulánc feszessége jo viszont a szelep emelo rudat elhajlitja vkinek otlete?

Figyelt kérdés

2017. máj. 10. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó helyen van a vezérlés?
2017. máj. 10. 16:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Ugy kezdodott hogy sokáig nem volt használva utána beuzemeltuk kicsit kopogott ugy,voltunk állitunk szelephézagon de még nem nyultunk hozzá másnap nem indult be szelepnél 4 szelep emelo is el volt hajolva mind szivo most megnéztuk a láncot az jo szelep el van hajolva?holnap azt nézzuk meg
2017. máj. 10. 16:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Ezzel a vezérléssel ment eddig lánc nem is laza most nem tudjuk mi lehet
2017. máj. 10. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Hat megmondom az oszintet:

En szemely szerint nem hallotam ilyenrol ebben a formaban.

Amire gondolni tudok:

-Hengerfejes lehet, befolyt a viz

-Valahonna folyadek kerult a hengerbe

-Megszorultak a szelepek/szeleprugok nem osszenyomhatok valami rejtejes oknal fogva

-Valami bogarak bekoltoztek a hengerbe/hengerekbe es mint idegen targy osszenyomhatatlan kuckot epitettek

-Az allasban megszorultak(elkoszolodtak a benzin sajatossagamiatt) a befecskendezo elemek, felteltek a hengerek uzemanyaggal

Eleg vad talalgatasok, de abbol amit leirtal Masra gondolni nem tudok.

En a befecsknedezo elemeknel kezdenem, kihuz oket, tapszivattyu elindit megnezni mit csinalnak.

A masik gyertya kiszed megnezni mit mutat.

Ha ezek megvannak akkor tobbet tudunk mondani szerintem.

2017. máj. 11. 05:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a segítséget!Nagy segítség volt hogy felsoroltad a hiba lehetőségeket és benne is volt:)még pedig beragadt a szelep most már megcsináltam össze is raktam és megy a motor szelephézag is beállítva köszönöm még egyszer!
2017. máj. 27. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!