Ti mennyit és hogyan tanultatok a Kresz vizsgára?
Érdeklődnék,hogy ti hogyan készültetek a Kresz vizsgátokra? Azt a 250 oldalas Kotra Féle könyvet betűről betűre betanultátoj?Nekem egyszerűen nem megy...Vagy elég ha rengeteg tesztet csinálok?
Időben ti mennyut tanultatok?1 hét?Vagy már hónapokkal előtte és reggeltől estig megállás nélkül,mint egy egyetemi vizsgára?
Köszi!
Előző vagyok:
Ne a könyvel szarakodj! Én majdnem itt csusztam el az időmbe. Egyszer olvasd át, hogy meglegyen egy minimális tudásod és ülj le gyakorolni.. ennyi kell hozzá.. amúgy én is ilyen vagyok mint te, hogy gőzöm sincs az autónak a műszakis részéhez, viszont a kérdések eléggé egyszerűek, van amikor nem tudtam a választ és igazából az egész magától értetődött..:) jó lesz nyugi! És ha van valami kérdésed ezzel kapcsolatban, akkor írhatsz privben. Vagy ha esetleg vizsga előtti pár napban (vagy bármikor) rádjön az idegesség akkor írd le, hogy mennyi eredményt értél el a legutóbbi gyakorlásodnál és majd megprobálok segiteni, meg biztatni!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!