Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ti tanultatok a KRESZ vizsgára...

Ti tanultatok a KRESZ vizsgára valamilyen könyvből?

Figyelt kérdés
Célszerű venni valamilyen könyvet?
2015. jún. 17. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs értelme könyvet venni, mert minden fent van a neten
2015. jún. 17. 18:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Szakoe.hu-n gyakorolni kell. Ha jópárszor megcsinálod, nem lesz új kérdés a vizsgán sem
2015. jún. 17. 18:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem. Addig nyomattam a kresz teszt nevű programot, ameddig nem ment tökéletesen :D

Régi szép idők. Most az új rendszerben ez már nem menne.

2015. jún. 17. 19:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Én vettem egy kresz könyvet, elolvastam, megértettem.

Nyomathatod a teszteket orrba szájba, lehet át is mész vizsgán hibapont nélkül, de a való élet nem egy kresz vizsga. Ha nem tudod mi miért van, csak a kérdésekre a válaszokat tudod, akkor szerinted mi lesz egy ismeretlen helyzetben? Ó ilyen kérdés még nem volt ? :D

Van fent a neten is kreszkönyv, letöltöd, elolvasod a lényeg, hogy értsd mit írnak az 1/1975 KPM-BM együttes rendeletben, akkor az életben sem leszel elveszve.

2015. jún. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!