Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyit tanultatok a kresz...

Mennyit tanultatok a kresz vizsgára?

Figyelt kérdés
És a vizsgán is ugyanazok a kérdések lehetnek, mint a gyakorló programon?

2013. júl. 8. 17:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem jövőhét csütörtökön lesz a vizsgám, és még semmit se. Egyébként igen, azokból a kérdésekből vannak de mindig számítani kell pár újra :D

17/F

2013. júl. 8. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem 12 éve volt. Bejártam az órákra, majd egyszer, mint egy regényt elolvastam a könyvet. Azaz elejétől a végéig, nem pedig ideoda témánként. Tesztet nem töltöttem. Hibátlan lett a vizsga.
2013. júl. 8. 18:12
 3/13 A kérdező kommentje:

# 1 Ugyanennyi idős vagyok én is, és nekem 22-én lesz, mert nem tudtak berakni előbbi időpontra. :)

Új kérdések? Na ne idegesíts. :D

# 2 Én is bejárok órákra, el is olvastam a könyvet nagyjából, de vannak olyan kérdések, amik nincsenek benne a könyvbe, és úgy érzem, nem lenne elegendő egyébként se elolvasni csak a könyvet, mert vannak benne direkt szivatós kérdések.

Mindenesetre bizakodó vagyok, a tanfolyamon már kitöltöttunk egy próba vizsgát, azon éppenhogy átmentem, egyeduliként. :D De itthon elég kevés teszt sikerul.

2013. júl. 8. 18:28
 4/13 anonim ***** válasza:
bejártam elméletire, kétszer elolvastam a könyvet, plusz gyakoroltam a programon is és 67 ponttal átmentem
2013. júl. 8. 19:49
 5/13 anonim ***** válasza:
bejártam minden elméleti órára, már az elejétől csapattam a gyakorlóprogramot, vizsga előtt 1 héttel meg főleg. ja és tesztlapoztunk az oktatóval. kresz könyvet max 3-4 éve láttam egy könyves boltban.....
2013. júl. 8. 20:01
 6/13 anonim ***** válasza:
Kövezzetek meg, de én egyetlen tesztlapot sem töltöttem ki vizsga előtt. Sem papír alapút, se szoftvereset. Simán átmentem. Otthon sem tanultam. Figyeltem az órán, s megpróbáltam értelmezni azt, amit mondtak. Ami nem is volt olyan bőséges, gyorstalpalós tanfolyam volt.
2013. júl. 8. 21:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha akarod átküldhetem a gyakorlóprogramot amit az oktatónk adott :D
2013. júl. 9. 12:09
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha webkresz.hu-n tízből tízszer sikerülnek a tesztek 65 pont fölé akkor a hatósági vizsga is sikerülni fog.Nem kell aggódni a vizsga miatt.Nekem is a próba vizsgám csak 67 pontos lett,a rendes meg 72 pontos! Egy darab 3 pontos kérdést szúrtam el.:))) Most vizsgáztam 1 hónapja kb. :D
2013. júl. 11. 01:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Semmit, csak amit az órán hallottam.

És igen, ahhoz hasonló kérdések.

2013. júl. 13. 16:26
 10/13 anonim válasza:
hogy sikerült kérdező? :D
2013. júl. 22. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!