Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új autó 10 évre vagy ugyan az...

Új autó 10 évre vagy ugyan az az autó 4 évesen 10 évre?

Figyelt kérdés
Mármint új autót szeretnék de sokminden visszafog..
2018. aug. 23. 08:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"A 3 közül az egyik ismerősömnek a parkolóban húzták végig a pár hónapos autójának teljes oldalát. A tettes szokás szerint nem került elő. Saját zsebből kellett fizetnie a drága újrafényezést hogy ne úgy nézzen ki a pár hónapos autója mintha egy roncsderbiről szalasztották volna."

És a Casco nem fizetett? Én pont ezért fizetem az elég borsos árú teljes körű Cascot. Elvileg rongálásra is fizetik a kárt.

Én amúgy az előző 13 éves használt autómat is ugyan úgy féltettem, mint most az újat. Ha azt összetörik, ugyan úgy meg kell csináltatni. Lehet hogy az alketrészek egy kicsivel olcsóbak hozzá, mint egy új modellhez, de a munkadíj ugyan annyi, ugyan úgy utána kell járni, biztosítónál, szervizben ügyintézni, szabadságot kivenni, stb.

2018. aug. 23. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:

11: Na azt nem tudom. Csak azt hogy fizetnie kellett nem keveset a javításért. Lehet hogy volt Cascoja de akkor még azon felül lehetett összeg amit neki kellett előadnia.

Azért egy új autó teljes oldalának minőségi újrafényeztetése elég nagy összeg főleg akkor ha nem valami sima alapszín.

A válaszokból is látszik hogy nem egyformán gondolkozunk. Nem akarhat vagy nem vehet mindenki új autót. De így legalább megveszik a használtat is (esetleg pont a tiédet majd). Ha újat veszel akkor nem is jut eszedbe hogy mennyit kapsz érte amíg el nem akarod adni.

Igen utazgatáskor én se nézem annyira az összegeket. Mert erre nem sajnálom a pénzt (mint írtam inkább erre költök mint másra). Ki mire nem sajnálja. Ebben is különbözőek az emberek.

2018. aug. 23. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:

Nekem eddig 3 használt kocsim volt, de most én újat veszek. Ma már nagyon nagy lutri a használt autó piac. Az értékvesztést letojom, nem kereskedni veszem hanem 16-20évre magamnak...

A rongálás Cascó meg meggondolandó rá, bár én fehér alapszínnel veszem, azt karcolhatják a hülyék. Lopás ellen Cascót tuti kötök majd rá, de az fele annyiba kerül ezért át kell még gondolnom a feláras mindenes Cascót... 41F

2018. aug. 26. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!