18 óra vezetés után baj ha ilyeneket csinálok?
Vannak apróságok kuplungot gyorsan engedem fel stb, de a nagyobbik baj hogy már rutinnal rendelkezőket utánozok a vezetésben, magam sem tudom hogy akarattal vagy sem, viszont az oktató ezt észrevette.
Pl kikanyarodáskor nem állok meg szétnézni, hanem lassan begurulok a táblához és már adom a gázt
Hozzátette vizsgán nem arra kíváncsiak hogyan tudok mást utánozni, hanem hogy mennyire közlekedek szabályosan
Eléggé baj, ha igaz a kérdés.
Ha ilyet csinalsz, ugy meghúznak, mint a pinty
Utánozás szinte biztos bukás, vagy már eleve szabálytalanságot csinálsz, vagy kiszúrja a vizsgabiztos, és ő valóban nem arra kíváncsi, hogy tudsz utánozni.
Az meg, hogy 18 óra gyakorlás után milyen hibákat csinálsz, egyenlőre nem számít, viszont senki nem mondta, hogy 30 óra biztos elég lesz ahhoz, hogy levizsgázz.
Szerintem ezen ne parázz! Addig vegyél pótórákat, amíg szükségesnek érzed! Én 45 óra után holnap próbálom először a vizsgát, de sok esélyt nem látok rá, hogy átmegyek, mert igazából nem is érdekel, mert tudom, hogy miután végre egyszer levizsgázom, soha többet nem szeretnék volán mögé ülni. Pedig elvileg jól vezetek.
Az 5-ös pedig tipikusan az a tapló paraszt, aki biztosan nagyon szarul vezetett, többedszer ment át a forgalmi vizsgán, ezt pedig most úgy igyekszik kompenzálni, hogy előadja, ő autóval a feneke alatt született. Szóval ne foglalkozz vele!
Előbb-utóbb kialakul egy sajátos vezetési stílusod, de biztosan nem az alatt az idő alatt, amíg oktató mellett ülsz. Volt szerencsém látni, hogy ahány oktató, annyi féle képpen kérnek dolgokat. Csináld, amit az oktatód mond, aztán, ha már nem ül melletted, úgyis azt fogod csinálni, amit te jónak látsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!