Alapvetően baj ha csak azért csináltam meg a jogsit, hogy száguldozzak, versenypályának használjam az utakat?
Figyelt kérdés
Egy egészséges lelkű ember elhatárolódik az olyanoktól akik nem szabályosan közlekednek, pl 90-es táblánál már 140-et megy, és aki előtte halad még azt is előzi még nagyobb sebességgel. Részben ez is hobbi, és a jogsival valaki dolgozik, mások komfortosabbá, időtől függetlenebbé teszik az életüket, nekem meg szórakozást nyújt.
Gyerekkoromban is pislogás nélkül néztem a motorosokat, emlékszem olyanra hogy kanyarból jött kifelé, a fényszóró már csillogott, és egy keréken jött végig, kirázott a hideg.
Autóval is jó menni csak több mindenre kell figyelni, és azért 100 felett visszatornázni a kocsit 40-50re időbe telik, egy szabályosan közlekedő átlagos sofőrnél, sokkal körültekintőbben kell eljárnom, hogy mégis kiszámítható legyen a szituáció.
2018. aug. 21. 15:28
11/12 anonim válasza:
Aztán ha meg bekerülsz a híradóba - élve - akkor megy a sírás-rívás, hogy nem akarnál annyit ülni, meg nem ott.
12/12 anonim válasza:
Az ilyeneket kellene mint te addig ütni ameddig lélegzik. Arra nem gondolsz hogy családokat tehetsz tönkre mert hogy versenyzőnek képzeled magad. Ha meg akarsz akkor dögölj meg de ne sodorj másokat élet veszélybe, az ilyenek szokták túl élni mint te, az ártatlanok meg, meg halnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!