Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alapvetően baj ha csak azért...

Alapvetően baj ha csak azért csináltam meg a jogsit, hogy száguldozzak, versenypályának használjam az utakat?

Figyelt kérdés

Egy egészséges lelkű ember elhatárolódik az olyanoktól akik nem szabályosan közlekednek, pl 90-es táblánál már 140-et megy, és aki előtte halad még azt is előzi még nagyobb sebességgel. Részben ez is hobbi, és a jogsival valaki dolgozik, mások komfortosabbá, időtől függetlenebbé teszik az életüket, nekem meg szórakozást nyújt.

Gyerekkoromban is pislogás nélkül néztem a motorosokat, emlékszem olyanra hogy kanyarból jött kifelé, a fényszóró már csillogott, és egy keréken jött végig, kirázott a hideg.

Autóval is jó menni csak több mindenre kell figyelni, és azért 100 felett visszatornázni a kocsit 40-50re időbe telik, egy szabályosan közlekedő átlagos sofőrnél, sokkal körültekintőbben kell eljárnom, hogy mégis kiszámítható legyen a szituáció.

2018. aug. 21. 15:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
64%
Igen, elég nagy baj. Szabálytalan is, és balesetveszélyt okozol. Menj el profi versenyzők közé, ott mutasd meg mit tudsz.
2018. aug. 21. 15:38
 2/12 anonim ***** válasza:
Troll alert!
2018. aug. 21. 15:44
 3/12 anonim ***** válasza:
64%

Ha a kérdés komoly lenne, azt mondanám, leszarom, csak ne engem ölj meg - és ajánld fel a szerveidet további felhasználásra.

Mivel azonban a kérdés egyértelműen kitaláció, kamu, trollkodás, ezért inkább nem etetlek.

2018. aug. 21. 15:56
 4/12 A kérdező kommentje:

Gondolom Te is vezetsz, és sosem láttál szabályszegőt, sebességhatárokat leszarja, indexet nem használ... Ebben mi lenne a kitaláció?

Ha youtube-ra beírsz egy traffic címszó alatt pár jobb autó márkáját, akkor fogod látni mit is jelent ez az egész.

2018. aug. 21. 16:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Te egyesszám első személyben beszélsz. Ennyi erővel azt is kérdezhetnéd, baj-e hogy szétlopod a haverjaiddal az országot, vagy baj-e hogy atomot dobtál Japánra. Kamu.
2018. aug. 21. 16:19
 6/12 anonim ***** válasza:
32%
Igen baj, és remélem, hogy nem családot nyírsz ki hanem pl. engem, és ezt tök őszintén mondom mert nekem nincs vesztenivalóm , és folyton padlón vagyok ha meghallom, hogy hány és hány ember halt meg értelmetlenül mert valami okos versenyzőnek nem adta ki a kanyarba a járgány. De az élet igazságtalan..
2018. aug. 21. 16:30
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Tapsoljuk meg Arankát!
2018. aug. 21. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Hála az égnek nemsokára kezdődik az iskola, kevesebb vérpistike fog ráérni, hogy egész nap f***ságokat írjon ki kérdés címszó alatt.

Egyébként sajnos a valóságban is vannak hasonló mentalitású hiperillegál sztrítrészer arcok, akik úgy gondolják, hogy az utca az ő játszóterük. Általában addig nagy az arcuk, míg egyszer véletlenül el nem tévednek egy valódi versenypályára. Láttam én már pályanapon porig ültetett, nagyszárnyas, "mintafásztenfjúriüszbe" Integra Type-R-t (benne volt a teljes kársztályling-fórum tudása), amit villogva zavart el az útból egy akkor már igencsak horpadt kupás Astra. De olyan is akadt, hogy a kopasz-gyűrtnyakú izomcsávó M5-ös BMW-jét (azé' néccáz lóerővel mán lenyomok bárkit) kívülről autózta körbe a Lotus Elise, hogy nagyobb legyen az öröm. Úgyhogy az alacsonyan repkedő közúti zseb-Schumachereknek sem muszáj előadni a keménycsávót a hegyi utakon, el lehet menni pályanapra, aztán majd haza lehet onnan sunnyogni behúzott farokkal.

2018. aug. 21. 16:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem elég az Astra opc-je is, egyenesben jó, szerpentinen is lendületes, ha drag-re kéne autó akkor 6 hengerest választanék azt is építve, de így a hétköznapokban jobban kihasználható az Opel.
2018. aug. 21. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem nagyon hangoztatom, de bennem is van egy ilyen hajlam. Mondjuk nekem amúgy is kellett a jogosítvány, de mikor egyedül vagyok az autóban, akkor aztán menés van.
2018. aug. 21. 20:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!