Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Júliusban megállítottak...

Júliusban megállítottak autóval napközben, és az előző esti buli után nem ment ki belőlem minden alkohol, igy 0,28-at fújtam. Mire számíthatok, hány hónapos eltiltásra? Azóta nem kaptam semmi infót, hol tudnék érdeklődni?

Figyelt kérdés

#ittas vezetés #járművezetéstől eltiltás
nov. 24. 23:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Bűncselekményről, akkor beszélünk, ha a járművezető szervezetében kilélegzett levegőben a 0,25 mg/l légalkohol-koncentrációnál nagyobb érték előidézésére alkalmas szeszes ital fogyasztásából származó alkohol van.

A „zéró tolerancia” bevezetése óta a Btk. alapján még az eddigieknél is szigorúbban büntetendő az ittas vezetés. Ittas vezetés vétsége miatt a gyakran több százezer forintot is elérő pénzbüntetés mellett akár több évre eltilthatják a járművezetéstől, utánképzésre is kötelezhetik.

Neked 0,25 fölött volt, úgyhogy bűncselekmény, ezekre számíthatsz.

Forrás: [link]

nov. 24. 23:40
 2/6 anonim ***** válasza:
38%

Én nagyon örülök az ilyennek hogy megfogtak.

Jobb mintha 2-4 embert megölsz!!!

nov. 25. 05:57
 3/6 anonim ***** válasza:
71%

"Én nagyon örülök az ilyennek hogy megfogtak.

Jobb mintha 2-4 embert megölsz!!!"

Azt alkohol nélkül is megteheted, csaxólok, ha egy balfax sofőr vagy... egy 0,28-cal a bajor rendőrök meg jót röhögnek.

nov. 25. 08:45
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

3. Akkor hadd igyon mindenki és mehet autókázni , neked teljesen mindegy mi??

Ilyen hülyékből áll az autós társadalom.

nov. 25. 09:18
 5/6 A kérdező kommentje:
1., köszönöm, ezzel tisztában vagyok, első sorban saját tapasztalatokat várnék hogy mennyi időre számíthatok.
nov. 25. 12:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Az attól is függ hogy milyen ügyvéded van vagy lesz.

Mert anélkül bizony nagyon sokat kapsz.

Egy ügyvéd csodákra képes, de meg is kéri az árát.

nov. 25. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!