Júliusban megállítottak autóval napközben, és az előző esti buli után nem ment ki belőlem minden alkohol, igy 0,28-at fújtam. Mire számíthatok, hány hónapos eltiltásra? Azóta nem kaptam semmi infót, hol tudnék érdeklődni?
Bűncselekményről, akkor beszélünk, ha a járművezető szervezetében kilélegzett levegőben a 0,25 mg/l légalkohol-koncentrációnál nagyobb érték előidézésére alkalmas szeszes ital fogyasztásából származó alkohol van.
A „zéró tolerancia” bevezetése óta a Btk. alapján még az eddigieknél is szigorúbban büntetendő az ittas vezetés. Ittas vezetés vétsége miatt a gyakran több százezer forintot is elérő pénzbüntetés mellett akár több évre eltilthatják a járművezetéstől, utánképzésre is kötelezhetik.
Neked 0,25 fölött volt, úgyhogy bűncselekmény, ezekre számíthatsz.
Forrás: [link]
Én nagyon örülök az ilyennek hogy megfogtak.
Jobb mintha 2-4 embert megölsz!!!
"Én nagyon örülök az ilyennek hogy megfogtak.
Jobb mintha 2-4 embert megölsz!!!"
Azt alkohol nélkül is megteheted, csaxólok, ha egy balfax sofőr vagy... egy 0,28-cal a bajor rendőrök meg jót röhögnek.
3. Akkor hadd igyon mindenki és mehet autókázni , neked teljesen mindegy mi??
Ilyen hülyékből áll az autós társadalom.
Az attól is függ hogy milyen ügyvéded van vagy lesz.
Mert anélkül bizony nagyon sokat kapsz.
Egy ügyvéd csodákra képes, de meg is kéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!