Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Reális Vitézy tervezete a...

Reális Vitézy tervezete a parkolással kapcsolatban úgy, hogy 2026tól már parkolóőröknek nem lesz munkàja?

Figyelt kérdés

nov. 25. 02:07
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
10 szavazat
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem a parkolóőrök feleslegessé válása miatt irreális amit Vitézy akar, hanem mert kb olyan ötlet, mintha azt mondanák, hogy mostantól pl a nyugdíjak csakis számlára utalják.

Mindezt egy olyan országban, ahol sikítófrászt kapnak az emberek már annak a gondolatától is, hogy esetleg nem fizethetnek kp-val.

nov. 25. 08:34
 2/16 anonim ***** válasza:

De hát a parkoló őrök azért vannak hogy ellenőrízzék az autókat és megvették-e a jegyet.

Azután ki és hogy ellenőrízné?

nov. 25. 09:24
 3/16 anonim ***** válasza:
39%

2.

Kamerás autó, le volt írva az is a javaslatban.

1.

Akinek van kocsija, kétlem, hogy ne lenne mobilja és ne tudna online fizetni bármit.

Egyébként én egyetértek, sokkal olcsóbb lenne a fenntartása.

nov. 25. 11:21
 4/16 anonim ***** válasza:

"mostantól pl a nyugdíjak csakis számlára utalják"

Szerintem külön kell választani a nyugdíjas, korából fakadón változásra nem nyitott korosztályt a szellemileg közlekedésre alkalmas sofőrtől.

nov. 25. 12:29
 5/16 anonim ***** válasza:

Szerintem reális, hiszen ahogy említi a parkolások nagy része most is applikáción vagy telefonon megy. Nyilván olcsóbb is lenne így, hiszen az online rendszer már megvan, nem lenne szükség drága automatákra, azok karbantartására, feltöltésére, ellenőrzésére.

Maga az ellenőrzés összetettebb kérdés, mert ahhoz, hogy kamerás autó tudjon ellenőrizni, látnia kell a rendszámot is ami sok esetben takarásban van a szűk parkolás miatt.

nov. 25. 12:33
 6/16 anonim ***** válasza:
0%

És az ha olcsóbb lenne a fenntartása, az magával hozná a parkolási díjak csökkenését is?

Mert ha nem, akkor nem érdekel mennyibe kerül az üzemeltetőnek, hogy pénzt szed olyan területek után ami lényegében az enyém is, mert ahogy a neve is mutatja közterület.

nov. 25. 13:30
 7/16 anonim ***** válasza:

Itt a gyakorin is vannak jópáran akiknek bankszámlájuk sincs, de autójuk az igen.

Ők mégis hogyan fizetnénének online?

nov. 25. 13:31
 8/16 anonim ***** válasza:
76%

7.

Jobb lesz, ha megszokják. Parkolni nem kötelező és nem is alapjog. Ha akar mégis, akkor - többek között - ez lesz az egyik feltétele.

nov. 25. 14:05
 9/16 anonim ***** válasza:
#7 Telefonos fizetés...
nov. 25. 14:28
 10/16 A kérdező kommentje:

5. Igen , ezért is kérdeztem, engem a parkolóőrök kirúgásának terve zavar mondván nem lesz rájuk szükség és kamerás autó fog ellenőrizni. Azért ezrek munkáját elvenni egy tollvonással elég erős.

Többeket ismerek akik ebben dolgoznak akár tizenéve, és most eléggé megy a pánik, hogy 1 év múlva nem lesz munkájuk, és akinek másban nincs is munkatapasztalata, az nehezen fog más munkát találni, főleg úgy, hogy az eddigi életszínvonala se csökkenjen.

Tudom hogy sokan nem szeretik a parkolóőröket, vagy bármilyen ellenőrt, de akkor is emberek megélhetéséről van szó.😔

nov. 25. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!