Mitől lehet több hűtővíz a tartályban, mint amennyi korábban volt?
Figyelt kérdés
Az autóm jelezte, hogy kevés a hűtővíz. Feltöltöttem. Utána mentem vele, megnéztem és a tartályban ezúttal nem kevesebb folyadék volt mint korábban, hanem jóval, kb fél literrel több. Ez mitől lehet?2018. aug. 21. 11:19
2/5 anonim válasza:
Ategett hengerfejtomites vagy blokkrepedes. Nyomja vissza a motor a vizet/olajat a hutorendszerbe, azert emelkedik a szint.
3/5 anonim válasza:
Azért mielőtt blokkrepedésre meg hengerfejre gyanakodnék, megnézném annak a víznek az állagát, hogy keveredett-e olajjal, illetve az olajbeöntő nyílást is, hogy habos-e a vizes olajtól. Meg esetleg hogy füstöl-e a kipufogó. Nem lehet hogy nem vízszintes talajon nézted előtte/utána?
4/5 anonim válasza:
"Nyomja vissza a motor a vizet/olajat a hutorendszerbe"
De honnan?? Ami egyszer bekerült az olajba?
Persze azt nem tudjuk hogy tényleg csak hűtőfolyadék van a rendszerben, vagy van némi olajtartalma is.
5/5 anonim válasza:
Nálam meleg motornál jó 1 centivel többet mutat a tágulási tartálynál, mint amikor hideg a motor. Nem ezt nézted be, és hidegen töltöttél rá és meleg motornâl ellenőrizted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!