Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek milyen volt a jogosítvá...

Nektek milyen volt a jogosítvány utáni első vezetéseitek? Még csak pár napja van meg a jogositványom, de számtalanszor ledudáltak.

Figyelt kérdés

Volt, hogy STOP táblánál megállás miatt, volt mert lassan vettem be a kanyart (20-30 km/h-val lakott területen)

21/F

2018. aug. 21. 01:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom, ha ezzel megbántalak, de még kezdő vagy és valószínűleg sokat tökölsz ott is, ahol nem kéne. Persze ez nem baj, majd belejössz.

Félreértés ne essék, én betartom a kreszt. Megállok a stop táblánál, betartom a sebességhatárt, jobbra is tartok (amit a legtöbben nem tartanak be!), de mindezt már rutinosan csinálom. Kevesebb idő nekem egy stop tábla, tudom hol férek be és hol nem. Nem tartom fel a mögöttem levőt azzal, hogy a belső sávban megyek pontosan a megengedett sebességgel ugyanis a kresz szerint ez is szabálytalan, még akkor is ha tényleg a megengedett max. sebességgel megyek. Szóval tessék szépen jobbra tartani.

Sajnos a totyogás idegesítő, az időnél nincs értékesebb dolog az életben, számítanak az évek, napok, órák és percek is. Perceken múlhatnak életek. Ezt belül valahol mindenki tudja. Ne tartsuk fel és ne szabályozzuk egymást, lehet egy terhes nő, egy haldokló családtag és még egy millió indoka a mögötted lévőnek aki aznap éppen dudál.

Tedd ki a T betűt és az emberek türelmesebbek lesznek. Ha mégis dudálnak, ne vedd a szívedre.

2018. szept. 6. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!