The Best Nr.1 kérdése:
Milyen kocsit vegyek elsőre ha meglesz a jogsim?
Figyelt kérdés
Nos,17 vagyok s szeretném minnél hamarabb letenni a jogsit. Tisztába vagyok vele hogy első autó fontos,mivel ezzel sajátíthatod el a vezetést.
Én 3 autót néztem ki,amely kb stimmel azzak amit szeretnék. Nem méreg drága autók,szerintem pont megfelelőek.
Ha majd meglesz tehát a jogsim,és kigyüjtök pénzr kocsira akkor az alábbi 3 közül választanék: 1)Golf 4, 2) Opel corsa c, 3) Ford Fiesta(2004-2007 esig)
Nekem ezek az elképzeléseim,kérlek segítsetek abban hogy melyik lenne a jobb választás ,illetve ajánlhadtok más autókat is,amelyekkel pl annó ti kezdtétek a vezetést és bejött(szigorú feltételem hogy 4 ajtós legyen-vakahogy nem bírom a 2 ajtósakat)
Válaszotokat előre is köszönöm
2018. aug. 18. 00:22
1/4 anonim válasza:
A sedán a 4 ajtós, ezek 5 ajtósak. Golf az egy méretkategóriával nagyobb mint a Corsa és a Fiesta. Ha neked elég a Corsa-Fiesta méretosztály, akkor onnan én Fiestát, Yarist, Jazzt ajánlanám elsősorban, a Corsa szerintem kényelmetlen, és az ecotec motorok se valami jók. Konszernt drágább fenntartani, onnan max egy Ibizát vennék, de ezek az 1.2-1.4-es benzinesek nem valami jók ezekben az autókban, akkor inkább a többi amit mondtam.
3/4 anonim válasza:
Én nem látom olyan nagy jelentőségét ennek az "első autó" dolgonak. Első autónak is ugyan azt venném, mint mondjuk hatodiknak. Azaz ami tetszik és van rá pénzem. Az összes autó ugyan úgy működik, ugyan ott vannak a pedálok, ha nem valami veteránt veszel, van szervo, fékrásegítés, stb.
4/4 anonim válasza:
Az én igényeimnek a Golf 4 felelne meg ezek közül. Dízelmotorost vennék belőle, ha nem lenne kocsim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!