Meglesz nemsokára a jogsim 50ccm-re egy endurot vagy egy gyorsaságit szeretnék de sose motoroztam ilyeneken mit csináljak?
Figyelt kérdés
Láttam és hallottam hogy mindenki simsonnal kezd de arra költeni nem akarok, hanem rögtön amit megvennék pl. egy endurot néztem rieju rr50-est2014. jún. 5. 12:23
1/2 anonim válasza:
Enduroval jobban jársz, kezdőként könnyebb vezetni, kényelemesebb, jobban szét tudsz róla nézni forgalomban.
2/2 anonim válasza:
vedd meg aztán használd hóban jégen saras úton meg lehet vele tanulni motorozni, de alubetétes kézvédőt vegyél rá mert mert eséskor a fék és kuplungkar leszokott törni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!