Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első kocsinak Bmw? 318ci...

Első kocsinak Bmw? 318ci coupéban gondolkodtam.

Figyelt kérdés

Ajánlanátok első kocsinak Bmw? Ha igen melyiket?

Nem driftelés/magamutogatás céljából, nem vagyok apuci kicsilánya, megdolgoztam érte. csak szeretem a Bmw-t, ezért gondolkodom rajta.

Semmiképpen sem újat és drágát szeretnék.

2018. máj. 13. 17:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Kupé vagy szedán legyen.

E36 egy, E46 pedig kettő milliótól indul és ebben nincsenek benne a szerviz költségek, és ennyiért nem kapsz fullexttasat

2018. máj. 13. 18:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Inkabb 320CI. Valamivel jobb koncepcio. Viszont vigyazz vele, mert ha megleped, tud meglepeteseket okozni. En 4 ora alatt csinaltam benne egy 200000Ft-os kart.
2018. máj. 13. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
21%
Csak akkor, ha van rá még egymilliód javíttatni.
2018. máj. 13. 18:18
 4/13 anonim ***** válasza:
81%
Pénzpocsékolás. Olcsón nem kapsz rendes BMW-t a szervízre rámegy a májad is az újabbak meg drágák. Legalábbis a használhatók. Meg amúgyis elég megbízhatatlanok a BMW-k. Legalábbis, BMW-vel és Mercivel is jártam már és inkább a Mercit választanám.
2018. máj. 13. 18:21
 5/13 walk w1th mee ***** válasza:
52%
ezek a bmwk ki vannak rohadva már,csak nagyon drágán találsz már megfelelő állapotút,garantáltan beszivod bármelyikkel. én tudom,volt e46om szinte 2 évig és mire azthittem a végére érek és vége a folyamatos sz0pa'snak,7ezer eurós kocsiban ültem és még mindig nem volt jó,és újra meg újra előjött valami.:)
2018. máj. 13. 18:28
 6/13 anonim ***** válasza:
82%

A következőképp alakul a hazai BMW-k élete.

Hans Geldmacher megveszi szalonból, majd 4-5 évig elfurikázik vele, miközben megkapja az előírt gyári szervizeket és gyári kopókat. Utána modellfrissít, a régit beszámolja az újba. A régi megy Kenlen Türürü autókereskedőhöz, aki eladja a kevésbé tehetős Fritznek, aki próbál azért vigyázni rá, de innentől jönnek ki a BMW-s betegségek. Azért még költ rá, de már nem feltétlenül a gyári alkatrész megy bele, de jobb minőségű. Mire 10 éves lesz a járgány, épp elég baja van hogy visszakerüljön Türürühöz, akihez betoppan Horváth Balázs az importkereskedő, aki megveszi a kocsit és még másik tizet.

Innentől mélyrepül a kocsi, mert a magyar vevő a kevés kilométer mellé állapotot is akar, szóval gyorsan belemegy pár kínai utángyártott állapotjavító, hogy ne essen szét a telepen. A magyar vevő persze nem tud rá költeni, mert prémium autót akar fenntartani Suzuki fizetésből, de a presztízs kell. Megy bele megint a kínai fos, egyik fos dögleszti a másik fost, megint önteni kell bele a pénzt, a magyar megunja és jön a sokadik gazda.

Általában már ezt a hirdetést böngészi Andi a gyakorikérdező, olcsót akar mert a prémium márkák olcsó darabjai híresen megbízhatóak, aztán jön a szopóroller az elmúlt fizetésekről és az állandóan szervizben mutató BMW-ről.

A BMW egy álomautó, amikor pár éves és garanciás. Ami itthon van, az a rémálom.

2018. máj. 13. 18:32
 7/13 anonim ***** válasza:

Hidd el minden második fiatal ezen filozik, meg persze neki normális közlekedésre kell és csak azért mert szereti a márkát véletlen sem a haverok elé kell mutatóba.

Aztán van akiknek megjön az eszük, és belátják, hogy fiatalon, talán egy minimális bevétellel jobban járnak egy megbízhatóbb, olcsóbban szervízelhető márkával, a másik része meg tankol 2000ft-ért és mellé nem eszik márt mint parizert zsemlével, de ugye elmondhatja, hogy bmw-t hajt.

2018. máj. 14. 01:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nyugodt szívvel már E46-ot sem vennék. Szét vannak már ütve ezek is, drága a javítás, sokat eszik. Ha BMW coupe kell mindenképpen akkor E82 vagy E92 legyen. (Én nagyon szemeztem E82-vel, de aztán nem az lett)
2018. máj. 14. 07:44
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Arra figyelj, hogy nímetbű behozott legyen orvos tulajtól. Nem árt még rá egy sportkidörgő és No fear matrica.
2018. máj. 28. 19:41
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

Bástya! Ercsiben nézd meg mik vannak, jó áron adják Dzsoniék arrafelé. Egyet veszel meglesz a bimmer érzés hidd el.

Sorhatba is gondolkodj szerintem jó az a hang, van tartalék még, ha esetleg valamelyik henger nem menne.

2018. máj. 28. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!