Lambesz kérdése:
Havi 2000-2400 kilométerre szeretnék autót vásárolni. Gondolkodtam már dízeltől kezdve a benzin/gázig. Az autót 70%-ban országúton használnám és 30%-ban városban. Tippek?
Figyelt kérdés
A véleményetekre lennék kíváncsi. Nem kapok hányingert a dízeltől és nem leszek rosszul a benzintől sem. Mindenre nyitott vagyok. A leendő autó prioritása a megbízhatóság, az alacsony fenntartási költség, a biztonság és a kényelem. Országúti fogyasztása dízelnél max 6 benzinnél max 7 liter legyen. 1 millió forint körüli árral kalkulálok. Előre is köszönöm a tippeket, esetleges tapasztalatokat!2017. febr. 9. 15:46
1/2 anonim válasza:
Én járok egy olasz 1.6-os benzines autóval, elég sokat. A fogyasztása tudja kb ezt az adatot, egy év alatt ugyan költöttem rá, de nem vészes. AZ ára a fele volt az általad leírtnak. A nagy csapda ezzel az egymilliós árral pont az, hogy hajlamos az ember ennyiért leharcolt prémiumot venni, vagy a lista legaljából választani. A biztonság mit jelent? 5 csillagos törésteszt, vagy min. 4 légzsák? Javaslok valamit. Menj fel a hahu-ra, írd be a paramétereket, amiket elvársz a leendő autódtól. Aztán nézd végig nagyjából a kínálatot és ha találtál olyat, ami megtetszik, akkor azokra szűrj rá és keress konkrét darabokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!