I mauler l kérdése:
VW golf 5 1.6 benzin kékes füst?
Figyelt kérdés
Sziasztok adott egy 5ös golf 1.6 benzines 199ezer kilóméter van benne 2006os gyártmány. Ma észrevettem,hogy így nyáron 30+fokba is jól látható a kipufogó füst kicsit gyanus volt a dolog...adtam neki egy nagyobb gázt üresbe és kékes füstöt tolt ki magából. Jövöhéten viszem szervízbe kifog derülni mi baja de megesz a kiváncsiság,hogy miért lehet ez.Szelepszár szimering? Szelepvezető? Esetleg az O gyürű vagy lehet mégnagyobb a baj?( az olajat ma ellenőriztem minimum alatt volt...2018. aug. 18. 16:09
1/4 anonim válasza:
Valószínű egy gyűrűzésen át fog esni
Szelepszár miatt nem füstöl
2/4 anonim válasza:
Pont az 1.6nal nem jellemző,de ne legyen igazam... Hengerfej...
3/4 anonim válasza:
#2 Ha hengerfejes lenne akkor forralná a vizet.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha hengerfejes lenne tudtommal fogyna a hűzővíz,de 1dl se fogyott...az előbb lent voltam elugrottam olajért beindítottam elszívtam egy cigit melette addig alapjaraton ment de most nem láttam semmilyen füstöt ....lehet gázadásnál jött volna nem tudom késöbb megnézem még1szer valakivel.
2018. aug. 18. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!