Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A villanyautókat miért tervezi...

A villanyautókat miért tervezik rondára?

Figyelt kérdés

[link]

Ezekre gondolok.

Illetve nem elég, hogy maga az autó, némelyiknek még a felnijét is olyan ocsmányra csinálták, hogy a hányinger kerülget:

[link]

Szerintem valahogy így néz ki egy autó:

[link]

[link]

2018. aug. 13. 14:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
Ez a fajta Passat egy hányás, ahogy kinéz. Ennél bármelyik villanyautó szebb.
2018. aug. 13. 19:03
 12/16 A kérdező kommentje:

Linkelhettem volna pl. egy mazda 6-ot, 3-as bmw-t, vectrát, e12-es corollát vagy régebbi civicet, vagy akármit. Ezek még szépek voltak és autónak néznek ki.

Nekem a tesla se tetszik.

De ott van pl. a bmw hydrogen7, ami az iskolapéldája annak, hogy

2018. aug. 13. 19:18
 13/16 A kérdező kommentje:
* a jövő autóinak sem kötelező fosul kinézniük.
2018. aug. 13. 19:19
 14/16 A kérdező kommentje:
Az audiról meg annyit, hogy lehet rá mondani, hogy unalmas és alig változtatnak a kinézetén, de nekem épp ezért a kedvencem, ez a formavilág jön be. Remélem a jövőben sem lesz másképp.
2018. aug. 13. 19:23
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem vagy immunis a marketingre, jó reggelt. Azért ez a forma tetszik, mert ezzel nőttél fel. Ugyanígy nem csoda az sem, hogy a Hydrogen7 tetszik, mivel az csupán egy átalakított E65, amiben ugyanúgy belsőégésű motor van, csak hidrogént is tud égetni benzin helyett. Ennek megfelelően nem jövőautó, és még csak nem is környezetbarát.
2018. aug. 14. 14:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Ízlésekről nem lehet vitázni. Az egyendögunalmas Passaton, Audin szocualizálódtál.

Ha megkérdeztél volna 20 éve egy akkori idősebb embert, annak meg a "nagy hűtőmaszk, külön sárvédők, kocka kasztni" volt az autóforma, és bűn rondának tartotta a valamennyire is áramvonalas formákat.

2018. aug. 14. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!