Miért nem gyártanak kisméretű, prémium minőségű autókat?
Miért, nagyobb autót nem lehet városban használni?
Egyébként meg minden gyártónak van piackutató részlege, ha lenne rá igény tuti megoldanák, de ezek szerint nincs.
Márpedig ha rendesen felextrázol egy 1-es BMW-t, vagy akár egy pici Audi A1-est, akkor abban semmiben nem fogsz hiányt vinni.
Vagy ott van pl a legújabb Mercedes A osztály, olyan dolgokat pakoltak bele, amit jelenleg még az S-klass sem tud. Mi kell még akkor? :D
Kedves kérdező!
Én egy 1,85m széles, 1,82m magas és 5,35m hosszú autót vezetek. Van tolatóradar és kamera plusz jó tudo vezetni ... magyarul mindenhova betudok állni és igen a belvárosban. A Hold és Aulich utca környékénél nagyon nincsen belvárosiasabb belváros :D.
Amúgy léteznek viszonylag jó felmaxolható minőségben jó kis autók.
Nem vagyok nagyon nagy autó mániás, de pl.: a BMW I3 egy pici elektromos autó, ami már jól fel van szerelve.
S class szerű dönthető, masszázsüléseket ne várj el, mert egy kicsi városi autóban, amit te keresel nincs hely...
Előző vagyok. Kérdező még annyit, hogy lehet nem érdemes nagy autót belvárosban vezetni, de az aki luxus autót keres az nem akad fenn a nagy autó rövidtámú használatain.
Lehet arra értetted, hogy "nehezebb navigálni" vagy ilyenek, de én személyszerint nagyon élvezem ha szűkhelyeken kell átmennem vele vagy éppen egy kicsi helyre beparkolni.
Kisméretű sportkocsik nem játszanak?
Csak mert abból azért elég nagy a választék ha kicsi de magasan szerelt autót akarsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!