Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem gyártanak kisméretű,...

Miért nem gyártanak kisméretű, prémium minőségű autókat?

Figyelt kérdés
Kis méret alatt az alsó-közép kategóriát értem, és attól lefelé. Pl. 1-es BMW (vagy Mini) vs 7-es. Vagy Lexus CT vs LS. Hiába extrázza agyon az ember a kisebbet, az akkor is bőven elmarad a nagyobbtól. Olyan téren is, amiben egyébként felvehetné a versenyt a kisebb méret ellenére is. Anyagminőség, választható extrák, stb.. Sokszor nincs normális automata váltó kisebb autóknál. Az erősebb motorok sokszor csicsás kiegészítőkkel járnak, de például a Lexus CT-nél még választék sincs. Ennyire nincs igény városban is használható "luxusautókra"? Vagy létezik ilyen, csak elkerülte a figyelmemet?
2018. aug. 10. 14:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért, nagyobb autót nem lehet városban használni?

Egyébként meg minden gyártónak van piackutató részlege, ha lenne rá igény tuti megoldanák, de ezek szerint nincs.

2018. aug. 10. 14:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet, csak nem érdemes szerintem rendszeresen, mert egy 5 méteres autó nem belvárosba való.
2018. aug. 10. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Meselj mar neked milyen extra meg anyagminoseg hianyzik ?
2018. aug. 10. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Márpedig ha rendesen felextrázol egy 1-es BMW-t, vagy akár egy pici Audi A1-est, akkor abban semmiben nem fogsz hiányt vinni.

Vagy ott van pl a legújabb Mercedes A osztály, olyan dolgokat pakoltak bele, amit jelenleg még az S-klass sem tud. Mi kell még akkor? :D

2018. aug. 10. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Én egy 1,85m széles, 1,82m magas és 5,35m hosszú autót vezetek. Van tolatóradar és kamera plusz jó tudo vezetni ... magyarul mindenhova betudok állni és igen a belvárosban. A Hold és Aulich utca környékénél nagyon nincsen belvárosiasabb belváros :D.

Amúgy léteznek viszonylag jó felmaxolható minőségben jó kis autók.

Nem vagyok nagyon nagy autó mániás, de pl.: a BMW I3 egy pici elektromos autó, ami már jól fel van szerelve.

S class szerű dönthető, masszázsüléseket ne várj el, mert egy kicsi városi autóban, amit te keresel nincs hely...

2018. aug. 29. 13:37
 6/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Kérdező még annyit, hogy lehet nem érdemes nagy autót belvárosban vezetni, de az aki luxus autót keres az nem akad fenn a nagy autó rövidtámú használatain.

Lehet arra értetted, hogy "nehezebb navigálni" vagy ilyenek, de én személyszerint nagyon élvezem ha szűkhelyeken kell átmennem vele vagy éppen egy kicsi helyre beparkolni.

2018. aug. 29. 13:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha ilyet szeretnél a Bmw 1 és a mini sokmindenben hasonlít, pl ugyan az a benzines 1.6 Bmw prince motor van bennük, ami köztudottan betegágy. Ezt kerülném. A merci nagyon rozsdásodik. Ha jót akarsz és "luxus" legyen akkor japán Toyota-Lexus, Nissan-Infinti közül választanék vagy Honda.
2020. júl. 15. 14:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Kisméretű sportkocsik nem játszanak?

Csak mert abból azért elég nagy a választék ha kicsi de magasan szerelt autót akarsz...

2020. szept. 23. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!