Porsche 911 milyen színben adja a legjobban a stílust?
A Porsche jellegzetes, ikonikus sportautója, mely 1964-napjainkig és remélem még sokáig az utcakép és a sportkocsi éra meghatározó szereplője. Békaszerű kerek lámpák, csapott hátulj, VW bogár szerű sziluett, boxermotor a farban stb. A'tizenegyest mindenki ismeri.
Arra vagyok kíváncsi, közvéleménykutatás jelleggel, hogy melyik színben adja ki legjobban a típusra jellemző sajátos stílusú hangulatot. Nyilván ez szubjektív, tehát nincs rossz válasz.
Nekem tetszenek sárgában és pirosban nagyon, de az a baj, hogy egyik a Lambó, a másik pedig a Ferrari majdhogynem hivatalos színe. Így marad a szürke, szerintem úgy is nagyon jól néz ki élőben. Erre gondolok:
Szerintem sárga, piros, bár egyet értek az előttem hozzászólóval, de akkor legyen szó mondjuk az új GT3RS zöld-fekete kombójáról.Az már extrém sportos.
A GT2RS-nek meg a szürke :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!