Fiúk! Milyen öltözködési stílust szerettek legjobban egy lányon?
köszi szépen a választ:)
egymillió centis magassarkú.:D:DxD
Kifinomult, szolíd testrészeket előnyösen kiemelő ruhák, nekem bejönnek az élénk színek is, de azért csak harmóniában.
Nem szeretem, ha egy lány kidobja a dekoltázst, nagyon mini ruhát visel, mert bár megnézni jó, de kézenfogva nem mennék vele végig semmilyen utcán, nem hogy bemennék vele bárhová...
Azt se szeretem, ha ilyen nagyon vadulós a külseje, piercingek, tetkó, hivalkodó hajszín. Mondjuk tetszik most egy olyan lány, akinek raszta haja van, és van 1 tetoválása a tarkóján, meg piercing a nyelvében, de látszik rajta, hogy nem arra játszik, hogy mindenki rajta borzongjon, csak kedveli ezeket a kis extrémitásokat. A haja is jól ápolt, mindig illatos, és nagyon aranyos frizurákat csinál belőle.
köszönöm szépen a válaszokat:)
És am mi a véleményetek az emo lányokról?
szerintem nem gáz ha emosan öltözik a csaj de ne ugy nézzen ki mint valami goth vagy vérprofi deszkás csaj(pl, baseball cap, vans cipő, etnies póló^^)
és fiuk igaz szeressük a magassarkút egy lányon?:D
hehe:D köszi a válaszokat:D
(fiúk, lehet h szeretitek a magassarkút egy lányon, de a többség (persze van kivétel^^) nem a cipőt nézi:P
én egyáltalán nem szeretem a magassarkút a lányon...:D 18/F
én a "vadabb" kinézetű lányokat szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!