Második autónak milyet ajánlanátok?
Figyelt kérdés
1 millió forintig lehetőleg benzinest (nem szoktam hosszabb távokat menni) a fogyasztás annyira nem érdekel persze ésszerű keretek között a 15 öt ne nagyon lépje át ja és természetesen lehessen vele dinamikusabban közlekedni. Csak is manuális váltóval. Nem vagyok egyik márkának se a megszállottja szóval várom az ötleteket. Ti mit vennétek a helyembe?2018. aug. 5. 16:11
1/3 anonim válasza:
Én azt venném, amire szükségem van. Mert ugye piszkosul nem mindegy, hogy asszonynak kell bevásárlós- és ovibahordós-autó, nekem kell a telekre egy összkerekes ami bírja a gyűrődést, netán faternak a tanyára ganét hordani. Vagy magamnak haverral kéthavonta elindulni egy amatőr ralifutamon, esetleg családdal kabrióval elcsatangolni a mátrába tavasztól őszig.
Szóval várom az ötleteket, mire is van szükséged.
2/3 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen egy "mászkálós" autó kell. Ha el kéne vele menjek valahova. Semmi ilyesmi, hogy hordanom kéne vele valamit,gyerekeim nincsenek , és az összkerékre sincs nagyon szükségem :D
2018. aug. 11. 15:00
3/3 anonim válasza:
Te direkt szopatsz? Ennél kevesebb konkrétumot nem is mondhatnál. Mászkálós? Mert a meglévő nem alkalmas mászkálni? Mitől lesz mászkálós egy autó? Hogy működik? Hát akkor annyi tippem van, hogy olyat semmiképp se vegyél, ami üzemképtelen, mert az nem felel meg az egyetlen elvárásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!