Golf 4-es 1.9TDI-be: Diesle-Étolj 50%-50%-ban?
Az étolaj keverése a gázolajba adózatlan adalékanyagnak minősül, így büntethető. Jellegzetes sültkrumpli szagot fog eregetni a kipufogód, tehát még titkolni is nehéz.
Arról nem is beszélve, hogy tiszta takony lesz az üzemanyagpumpa meg a beömlőnyílás.
Ha rám hallgatsz, nem vágsz bele.
Haver múltkor felhív, kérdi dízel e valamelyik autóm, mert tud 250 ft/liter dízelt szerezni. Mondtam neki, hogy nem, nem dízel. Erre pár órára rá hívott , hogy el tudom e vontatni mert 2 órára hagyta a kocsit örizetlenül és a télen ismert gonosz miniszok rosszat tettek a üzemanyagával. Persze , én jégbe bevontattam, befagyott a üzemanyag meg tiszta retek lett minden mi elképzelhető. Azóta OMW-nél tankol, pedig okosba nyomta, darabig....
Javaslom, hogy ne bántsad a tdi motort, régi Regattát is kikészítette az étolaj, és az szívó Dezső volt. Tdi meg igényesebb, gondolom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!