Trabantra fellehet valahogy tenni traktor kereket? (nem arra az orbitális nagyra gondolok, hanem olyanra hogy ne akadjon el a vizes termőföldben.
Meg lehet próbálni, ha találsz a Trabantra való, kis méretű (13-15") V-mintás gumit felnivel együtt. A legjobb a 13-as lenne, de az ritka, mert elsősorban a Lada Nivákhoz és az UAZ-okhoz készítették őket, azok meg 15"-os kerekeken gurulnak. Nagyobb méretben valóban nem éri meg felerőltetni.
Viszont érdekelne az a hátsókerekes Trabant, mert én meg épp egy összkerekes hajtásláncon dolgozom és egyes részeit még nem tudom, hogyan oldjam meg. Van valami köze a gyári hajtáslánchoz vagy valami egészen másat fabrikáltatok alá?
ma 09:52!
Milyen autó hajtásláncán dolgozol éppen? Látom mindig pontos válaszokat adsz és kívácsi vagyok mivel foglalkozol!
Kérdezőnek:
13"-nál nagyobbat ne nagyon
többet adnak a gumiért használtan, mint a trabantért mindenestől!
tehát venni kell egy wartburgot, az nem fog elakadni (főleg ha viszel pár vállas embert, akik tolják, ha kell
am meg fa.sza cucc a gumicsizma, ha meg abban is elsüllyedsz, akkor marad a helikopter, vagy hagyod a francba
am nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!