Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Trabantra fellehet valahogy...

Trabantra fellehet valahogy tenni traktor kereket? (nem arra az orbitális nagyra gondolok, hanem olyanra hogy ne akadjon el a vizes termőföldben.

Figyelt kérdés
Különben csak hátsó hajtás van, kardánnal. Üdv és kössz a válaszokat
2010. jún. 19. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem 2 dolog az ami nem stimmel. Felerositen meg fel is tudod majd, hanem nincs ereje az autonak. Ha beragad a sarba, jo sok ero kell. A masodik az, hogy a differencialt nem tudod blokkolni. A masodik meg talan nem is annyira hiany, ha nem mesz borzaszto terepen.
2010. jún. 19. 09:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Meg lehet próbálni, ha találsz a Trabantra való, kis méretű (13-15") V-mintás gumit felnivel együtt. A legjobb a 13-as lenne, de az ritka, mert elsősorban a Lada Nivákhoz és az UAZ-okhoz készítették őket, azok meg 15"-os kerekeken gurulnak. Nagyobb méretben valóban nem éri meg felerőltetni.

Viszont érdekelne az a hátsókerekes Trabant, mert én meg épp egy összkerekes hajtásláncon dolgozom és egyes részeit még nem tudom, hogyan oldjam meg. Van valami köze a gyári hajtáslánchoz vagy valami egészen másat fabrikáltatok alá?

2010. jún. 19. 09:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

ma 09:52!

Milyen autó hajtásláncán dolgozol éppen? Látom mindig pontos válaszokat adsz és kívácsi vagyok mivel foglalkozol!

Kérdezőnek:

13"-nál nagyobbat ne nagyon

2010. jún. 19. 10:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Küldtem privát üzenetet, hogy ne OFFoljuk szét a kérdést.
2010. jún. 19. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Okés, köszi
2010. jún. 19. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:
nem eredeti hajtás :) ha érdekel dobj mailt
2010. jún. 22. 14:27
 7/7 anonim válasza:

többet adnak a gumiért használtan, mint a trabantért mindenestől!

tehát venni kell egy wartburgot, az nem fog elakadni (főleg ha viszel pár vállas embert, akik tolják, ha kell

am meg fa.sza cucc a gumicsizma, ha meg abban is elsüllyedsz, akkor marad a helikopter, vagy hagyod a francba

am nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember

2010. júl. 24. 18:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!