Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó tárolása ideiglenesen az...

Autó tárolása ideiglenesen az udvaron?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy saját autót. Van garázs, de ott anyukám autója áll bent, így nem megoldott egyelőre, a fedett részén való tárolása. Van kocsibeálló az udvaron ami két oldalt betonozott, de közepén ugye füves. Mit tegyek alá, hogy ne legyen nagy baja?

febr. 17. 09:34
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is anno detto ez volt a helyzet, raklapokat raktam be és arra álltam fel mindig
febr. 17. 09:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért, mi baja lenne? Ha a nyirkos füvön rohadástól félsz, az leginkább akkor problémás, ha hosszú hónapokig egy helyben áll, de gondolom te azért veszed, hogy használd. De ha nagyon félsz ettől, akkor törd fel a betont, rakj le viacolort és építs fölé egy szaletlit.
febr. 17. 10:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Füvön nem lesz a kocsinak semmi baja, ha nem takarod le ponyvával,mert akkor szépen dunsztolod a kaszni, megáll alatta a pára. Itt nem a kocsinak lesz baja, hanem a fű megy tönkre alatta. Nekem legalábbis kinyírta ha pár hétig ott tároltam a kocsit, mert nem kapott elég fényt.
febr. 17. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

Betonozd le az jobb mint a fű, mert nedvesedik a fűtől és a földtől.

Ha száraz szellős helyen áll az még jobb is mint egy zárt garázs, mert ott a garázsba nem tud kiszáradni.

febr. 17. 10:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Én pergola + murva kombóval oldottam meg, teljesen jó. A hideg ellen nem véd persze, viszont az eső, sőt a pára ellen is igen, meg a murván forgolódni is lehet, füvön nem, csak nyáron.
febr. 17. 19:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!