Miért vezet az autót, aki csak 30-cal,40-nel mer menni az 50-es táblánál?
Figyelt kérdés
A múltkor előttem egy hölgy alig 40-nel ment, előtte senki, másik sávban senki, megelőztem és láttam, hogy mint ha teljesen természetes lenne, ő 40-nek választotta meg a sebességet. Miért mennek ennyivel? Titeket is idegesít, ha indok nélkül választják meg?2018. júl. 21. 14:37
11/12 anonim válasza:
Te! még hány ilyen kérdést teszel fel?!
Mindenki annyival megy a kresz keretein belül, amennyivel akar!
Nem tehet róla, hogy te idegbeteg vagy.
Milyen jogon önkéntes rendőrködsz?
Elmondom neked, arra sincs jogod, hogy a nyakára mássz, meg húzd rá a refit!
12/12 anonim válasza:
Azt nem értem, honnét veszik egyesek, hogy irányíthatják a másik autóst? Hogyan kell közlekednie...
A másik dolog, akik autóval a másik nyakára másznak, azok a boltban a másik seggébe tolják a bevásárlókocsit? Vagy a tömött járdán kacsingatnak az előttük sétálónak?
Kamionos ismerőst idézve: "miért mászol bele az előtted haladó autós seggébe? Ki akarod nyalni?!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!