Miért vezet az autót, aki csak 30-cal,40-nel mer menni az 50-es táblánál?
"Miért vezet az autót, aki csak 30-cal,40-nel mer menni az 50-es táblánál?"
Mert nincs olyan szabály, hogy nem lehet 50-nél lassabban menni! Engem az idegesít, ha valaki jelentősen gyorsabban megy 50-nél!
4# finom duda, villantas, ha nem veszik a lapot hosszú duda.
Azert kérdező!
Egy hosszú, egyirányú úton en sem mennék 50et, pedig mindenhol betartom alsó hatarkent a sebességet.
Jó a te esetdben ez más. 45-55 km szoktak menni óra szerint, de az máris elég ha laposabbak a gumik.
Engem az idegesít de nagyon nagyon, amikor egysávos úton megy 60at az illető!!! A 70 még talán belefér de az alatt, ha vadveszely sincs nem tudom elnezni.
"Miért vezet az autót, aki csak 30-cal,40-nel mer menni "
Ha traktort vagy lovaskocsit vezetne, akkor jobban éreznéd magad? Minden lassú jármű idegesít vagy csak az autósok? Mi alapján döntöd el, hogy indokolatlanul megy lassan?
"...előtte senki, másik sávban senki, megelőztem..."
Akkor meg mi a gond? Ha nincs kirakva minimális sebességet korlátozó tábla, akkor annyival megy, amennyivel akar. Az ő magánügye. Nem volt senki más az úton, te siettél, megelőzted, mentél a dolgodra. Nem igazán értem min idegeskedtél. De létezik az idegességre gyógyszer. Ha szükséged van rá, szedd!
"Miért vezet az autót, aki csak 30-cal,40-nel mer menni az 50-es táblánál?"
A metró sem 50-nel megy az alagútban, de te csak 20-szal "mersz" menni a dugóban. Ezen az alapon azonnal add el az autódat! :D
Az út és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel...
Ismerős a kifejezés? Ő ezt választotta.
Sőt van úgy hogy nem kifejezetten a te bosszantásodra megy lassan? Például keresett valit/valakit vagy műszakihibás a kocsija, a km órája csal, vagy most ül először ebben a kocsiban, vagy nem vezetett annyi millió km-t mind te, vagy most jár itt először.
Aki csak hajtani tudja a ménest, miért nem tudja kordában is tartani?
Aki siet miért nem helikopterrel jár?
Mennyivel értél a célodhoz később, hogy ekkora traumát okozot, hogy ki kellett írnod magadból?
Egyébként fontos emberek soha nem dietnek. Azokra mindig várnak;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!