70-es táblánál miért satuzik szinte mindenki 40-re, miután észleli a traffipaxot? Azt hiszik, hogy majd a túllépést ezzel kompenzálhatják?
Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 15:08
1/4 anonim válasza:
Erős túlzás van a kérdésben. De valóban sokan feleslegesen és veszélyesen fékeznek, amint tudatosul bennük, hogy traffi jön. Ebből 3 következtetést vontam le : 1 sokan nem gondolkodnak előre vezetés közben, 2 sokan nem tudják valóban mennyivel mennek és csal a km óra az autóban, 3 a sebességhatárokat nagyon lazán veszi a törvény, nagyon kevés a gyorshajtásért járó bírság és túl nagy a tűréshatár egy új szabályozás bevezetése helyett.
2/4 anonim válasza:
Szerintem ész nélkül mentek és nem tudják mennyi volt a limit, ezért 40-re lassítanak, akkor már a 30-as táblát is megússzák.
Én ezért kapcsolom be mindig a wazét, ha elbambulok, akkor meg tudom rajta nézni limitet, ráadásul a kamerára, rendőrre is figyelmeztet.
3/4 anonim válasza:
Biztosra akarnak menni. Meglátják, és inkább kevesebbel mennek, minthogy 50-et túllépjék. Persze ez hülyeség, mivel a km óra is csal felfelé. Ha 60-al mennének, akkor se lenne bünti.
4/4 anonim válasza:
Biztosra akar menni, akkor úgy vezet, ahogy tanították neki és nem önkéntesen lépi túl a sebességhatárt, majd hirtelen fékez, amikor traffit lát.
Amit írsz az félelemből van, nem biztosra menésből. Ha az én menetjelzőm felveszi az autópályán, kapja indokolatlan és veszélyes fékezésért járó büntetést - hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!