Nemrég robogóval nagy forgalomban nem figyeltem a km órát így 15-20-al túlléptem a sebességhatárt. Rendőr nem volt, nem állítottak meg, traffipaxot pedig nem láttam. Lehet ebből gond?
Biztos lehetsz benne h nem lesz gond:D NE problémázz már ezen:D én 3 éve robógózok 70-80-nál alább nem mek, azért jó, hogy nincs rendszám. Ha ott a helyszínen nem kapnak el semmit nem tudnak tenni, és nem is akarnak. Hidd el, nem foglalkoznak veled. Sőt ha esetleg látnak is gyorshajtani, rá fél órával meglátnak, egy szót nem szólhatnak, ugyanolyan színű robogóval ugyanolyan ruhában-bukóban vki előbb gyorshajtott, de az nem te voltál..ennyi...mivel semmilyen azonosító nincs a kezükben, így b**hatják..
Bocsi, de tényleg kicsit vicces h így aggódsz ezen, ne félj, nem lesz belőle gond:)
U.I. Engem már látott robogóval rendőr sok mindent csinálni..nem szólt semmiért..egykerékért talán szólna...azzal óvatosan.
"rendszámtábla hiányában(mivel robogó ugye) tudnak kiküldeni csekket, vagy valahogy rám tudják húzni a dolgot? Előre köszönöm a válaszokat!"
LOL? Hogy tudnák rádbizonyítani ha nincs rendszám tábla? Gondolkodj már... Max ha nem volt bukósisakod (ami persze kötelező) akkor felismerhetnek, de bukósissakal már esélytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!